Bere cu guler in sens giratoriu

Bere cu guler in sens giratoriu

0 139

Un camion plin cu navete de bere rasturnat saptamana trecuta intr-unul din sensurile giratorii din Brasov a provocat oarece valva. Nu doar printre inchinatorii lui Bachus, care au vazut imprastiata pe carosabil bunatate de bere. Si care au incercat cu siguranta un sentiment de regret mai amar decat drojdia de pe jos, chiar daca acum este mai degraba sezonul vitei de vie decat al hameiului.


Berea scursa pe caldaram a facut spuma si a doua zi de la producerea incidentului cu guler din intersectia desfiintata. Pandacii de serviciu, tupilati in sensurile giratorii, s-au gandit sa recupereze totusi ceva din intamplarea din giratie. Asa ca maltul de pe jos le-a trezit din nou amareala rasuflata ca primarul a facut sa se invarta cum vrea el circulatia de pe soselele Brasovului, fara sa-i mai intrebe pe soferi daca le place au ba.


Astfel ca, prin conferinte de presa, dar mai ales pe la colturi, politicienii opozanti de sub Tampa au criticat din nou giratia prea stransa, care a dezechilibrat incarcatura camionului. Politia a intrebat si ea cu intarziere daca soferul avea dreptul sa se gaseasca in acel loc din oras, dat fiind ca gabaritul mai mare de 3,5 tone al vehiculului ii interzice soferului sa conduca in interiorul orasului.


La repezeala, Primaria a fost nevoita sa rasfoiasca registrele cu autorizatiile de libera trecere si sa faca dovada ca nu eliberase nici un astfel de permis camionului cu pricina.


Acuzele si contrele s-au succedat repede, pentru ca se stie – berea baloneaza, iar in subiectele de acest gen este chiar contraindicat sa te invarti prea mult in jurul cozii. Mai ales in sensurile giratorii.


Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.