Berceanu, suparat pe operatorii de low-cost

Berceanu, suparat pe operatorii de low-cost

0 253

Prezent la Brsov, Berceanu a anuntat ca toti operatorii de zbor vor fi reverificati, iar cei care nu indeplinesc conditiile vor ramane fara licenta.


?


Mai mult, ministrul Transporturilor a criticat duminica, la Brasov, serviciile pe care companiile low-cost le ofera pasagerilor. Supararea ministrului vine in urma incidentelor tot mai dese in care au fost implicate aeronave ale companiilor low-cost. Berceanu a dat drept exemplu situatia de acum doua saptamani, cand un avion care ar fi trebuit sa aterizeze la Otopeni a ajuns, in cele din urma, pe aeroportul din Arad din cauza cetii, iar pasagerii au fost nevoiti sa astepte ore in sir clarificarea situatiei.


?


Reprezentantii companiilor aeriene nu sunt insa ingrijorati de verificarile cerute de ministru. Ei resping criticile referitoare la vechimea sau echiparea aeronavelor, deoarece toate aparatele sunt autorizate pentru zbor dupa aceleasi criterii. Ministrul Transporturilor e hotarat sa duca la capat acest razboi, iar autorizatiile companiilor care nu indeplinesc toate conditiile impuse vor fi retrase.


?


Anuntul ministrului Berceanu vine in contextul in care sute de romani din Spania au pierdut banii dati pe avion, dupa ce compania low-cost Air Madrid a ramas fara licenta de zbor. Ca si cum paguba financiara nu ar fi ajuns, multi romani s-au vazut nevoiti sa aleaga o solutie care le va manca si din timpul petrecut cu familia de sarbatori – in loc de a calatori doua ore cu avionul, ei se intorc cu autocarul, adica vor sta mai bine de 30 de ore pe drum.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.