Becali si Turcescu – „bai Gigi” si „bai baiatule”

Becali si Turcescu – „bai Gigi” si „bai baiatule”

0 71

Aseara, emisiunea lui Robert Turcescu de pe Realitatea TV s-a desfasurat dupa un alt tipic decat cel cu care ne-a obisnuit baiatul oaches cu parul grizonat. Nici n-avea cum altfel. In studio s-a aflat Gigi Becali, care si-a castigat faima ca este in stare sa deturneze orice talk-show catre gargara elavioasa despre misiunea lui pe Pamant, indiferent de tema.


Au trecut ani de zile de cand cei doi nu s-au mai intalnit fata catre fata, cum zice la Scripturi. Robert a invitat intre timp sute de persoane, de toate culorile politice si de toate extractiile sociale, cu care s-a conversat despre toate subiectele posibile. Intre timp, Jiji s-a abonat la vreo doi-trei realizatori lingai gen Madalin Ionescu si Dan Diaconescu, unde a vorbit – ce zic eu vorbit, a latrat si a mugit – despre misia lui, despre Dumnezeul stelist care il vegheaza din ceruri, despre homosexualii cu care n-are nimic dar sa-i ia dracu’ de nenorociti, etc.


Aseara s-au intalnit la aceeasi masa. Ziaristul curatel si desteptel, dibaci manuitor de intrebari, expert deja in descoaserea invitatului fara a-i canta in struna. De cealalta parte, patronul cu limbaj si maniere violente, care vine la emisiuni cu aerul ca el l-a invitat pe moderator la stana lui confort sporit sa-i traga un perdaf prelungit.


Amandoi au fost ei insisi si extrem de naturali – Robert s-a pastrat decent si n-a cedat invitatiei permanente a patronului stelist de a o da pe trivialitati despre religie si fotbal. Chiar daca a fost nevoit in cateva randuri sa-l apeleze pe „domnul Becali” cu „bai Gigi”, cand acesta din urma uita ca nu vorbeste cu Madalin sau cu Banel si i se adresa topeste cu „bai baiatule”. Gigi, intr-unul din costumele lui scumpe, degajat pana la confundarea studioului cu propriul birou, razand de presupusul talent al lui Robert de a-si? hipnotiza invitatii si incercand sa glumeasca marlaneste despre familia moderatorului.


In rest, Hagi, milioanele din Uefa, calugari, strategii de asezare in teren -11 pe iarba, 12 patronul si 13 Cel de Sus. Si o bila mare alba pentru Robert, pentru ca a reusit sa-l hipnotizeze pe Becali si sa-l faca sa recunoasca urland ca Olaroiu era de o suta de ori mai bun decat Hagi.


Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.