Baza OIlimpia la Start

Baza OIlimpia la Start

0 71

?


Investitiile care s-au derulat in mai multe etape au facut din cunoscuta arena de tenis o baza moderna si fara sa exageram – de nivel competitional de varf.


Cu toate discutiile legate de o multitudine de aspecte ce se refereau la modul in care s-au facut fiantarile, Consiliului Judetean Brasov, finantatorul tuturor lucrarilor de reparati, extindere si modernizare a complexului, se poate mandri cu o buna realizare. Tanarul liberal Motoc, directorul bazei spune ca investi?ia a costat peste 20 de miliarde de lei, toti banii fiind alocati din bugetul CJ. ??Terenurile cu o zgura de calitate, tribunele (o capacitate de cca 1.000 de locuri) si practic intrg ansamblul ofera conditii pentru desfasurarea unor meciuri de top inclusiv pentru Cupa Davis. La terenurile cunoscute s-a mai adaugat inca un teren si tribune elegante, toate acestea dand un nou aspect cochetei baze sportive de la poalele Tampei.


Inaugurarea modernizatei arene a fost facuta cu un meci, nici nu se putea altfel, intre PNL – PD. Cu un Aristotel Cancescu respectiv Marian Rasaliu, fara costum si cravata in echipament de joc, cu schimburi de mingi asortate de „urari si recomnadari” din tribune. Scorul pe teren, de 3 la 3, a fost modificat cu ajutorul unor aliati (PNG) ai PD care au marcat un punct in defavorea lui Cancescu cu cateva mii de fluturasi cu un continut anti liderul PNL-ui brasovean.


?


Vlad T.


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.