Basescu vrea bors cu morcovul din fund

Basescu vrea bors cu morcovul din fund

0 112

Personajul cu functie importanta, acuzat in cartea lui Victor Gaetan, s-a apucat, ca de obicei, sa strige: Hotii!
Acest personaj, niciodata vinovat si ingeras cu pene albe, pentru vopsirea carora consuma zilnic cate un depozit de vopsele, minte din nou aratand cu deget acuzator spre altii, functia permitandu-i inca sa imprastie praf peste plebea mai ales portocalie, plebe tinuta in intuneric si gratie dorintei lui, pentru a o stapani, minti si influenta mai usor, in favoarea sa.
Astfel, numitul personaj Basescu arunca acuze fara fundament, pentru care ar putea fi tras la raspundere in instanta, caci el spune: “Ii sugerez domnului Geoana sa nu mai utilizeze prietenii de familie pentru a ataca un candidat”, singura baza fiind faptul ca Geoana a fost apreciat diplomat cinci ani in SUA, de parca, in acea vreme, se putea banui ca se va ajunge la starea de astazi
Presedintele Traian Basescu a declarat, aseara, ca ii sugereazã liderului PSD, Mircea Geoana, referindu-se la lansarea cartii lui Victor Gaetan, „sa nu mai utilizeze prietenii de familie” pentru a ataca un candidat la presedintie.
„Iau nota de faptul ca disperarea unora a ajuns atat de departe incat se preteaza la un joc murdar”, a spus presedintele Traian Basescu.
Basescu a amintit ca este „presedintele care a condus celula de criza” si a reusit sa-i elibereze pe cei trei jurnalisti romani rapiti in Irak.
V-ati prins unde zacea Fat-Frumosul nostru? Pacat ca nu ne dezvaluie si meritele lui Setila, Stramba-Lemne,Sfarma-Piatra si a celorlalti in toata facatura care sa-I procure pelerina noua.

Referindu-se la cartea lansata ieri de Victor Gaetan, „cu concursul ‘profesionistului’ Nastasiu”, Basescu a spus: „As vrea sa-i sugerez domnului Geoana sa nu mai utilizeze prietenii de familie pentru a ataca un candidat la presedintie”.
O fi ajuns Basescu la fundul sacului cu baliverne?

Seful statului a mai spus ca fostul procuror Ciprian Nastasiu – coautor, intr-o masura, la redactarea cartii – a fost „rejectat” din magistratura printr-o decizie a CSM.
Dar tot aseara, intr-o emisiune TV, celalalt procuror implicat in cercetari si “rejectat” din magistratura, cand a vrut sa-si duca treaba la capat, procuror Angela Ciurea, a dezvaluit, in direct pe “sticla”, ca nu a existat, intr-adevar, interventie directa din partea lui Traian Basescu, ci i s-a sugerat sa o lase mai moale cu cercetarile anumitor persoane si anumitor dosare de catre procurorul general si de catre seful DIICOT. Cei doi procurori nu au fost cuminti si nu au ascultat, asa ca au devenit incapabili si incompetenti, fiind astfel indepartati din magistratura.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.