Băsescu s-a scapat: Cum ne-a lăsat fără 60 miliarde euro în...

Băsescu s-a scapat: Cum ne-a lăsat fără 60 miliarde euro în Bugetul Național!

0 72

Una dintre marile greseli ale acestei nații a fost, alegerea, (culmea, si pentru a doua oara!)  ca președinte, a mafiotului si securistului cu acte, Traian Băsescu!  
Nesăbuința colectivă s-a  soldat cu reducerea la trei sferturi a salariilor si aruncarea Romaniei in marea criza de-acum mai bine de un deceniu… In loc sa taca dreacu din gura dupa o președinție catastrofală, acum Basescu sustine că în general… e bine, ca TVA-u… este o problemă la nivelul întregii Uniuni Europene datorită comportamentului evazionist sau fraudulos al multor agenţi economici! 
Ca sa vezi, ai fi putut crede? Fostul „președinte – pocinog”, deopotriva curvar-bețiv si corupt pana in prasele, susține că deși România este țara cu cel mai ridicat procent de fraudare a TVA, se stie ca 35,5%, dintre statele membre ale UE, s-au spurcat si ele la conversia procentelor! 
Asa ca …poate fi explicabil ce ne situează în  top…
La noi  suma fraudată este totusi, de numai 4,3% din totalul TVA, fraudat la nivelul UE.

Exploatand niste cifre afate  din postura de europarlamntar excrocul fost presedinte gaseste o scuza; anual Statele Membre UE pierd de pe urma fraudării plăţii către stat a TVA, suma de 137 miliarde Euro, asta înseamnă că fiecărui cetăţean european îi sunt furaţi prin evaziune fiscală la TVA, 267 Euro. Inmultiti cifra cu 22 milioane de romani !!

Dar in vreme ce Luxemburg are procentul fraudat este de 0,7 la sută   România este ţara cu cel mai înalt procent de fraudare a TVA:  35,5 la sută procent din TVA necolectat, adica  in România se fraudează anual 6 miliarde Euro, la 22 mil. locuitori, cifra ce reprezintă  doar 4,3 la sută din totalul TVA fraudat la nivelul UE. Adica intelegem sa nu ne impacientam…

Traian Băsescu, economist de ocazie, mai susține că în condițiile în care statul român nu reușește să colecteze cele aproximativ 6 miliarde de euro fraudate este nevoit să acopere suma aceasta din împrumuturi pentru care va plăti o dobândă de aproximativ 4%! Altfel spus: ghici ciuperca ce-i 
Și atunci  pagubosul panglicar Traian Băsescu a gasit solutia: „Florin Cîțu, ministrul Finanțelorpoate rezolva această problemă cu costuri mult mai mici prin …implementarea sistemelor digitale de supraveghere a activităţilor comerciale şi de plată a TVA, operaţiune ce nu poate costa mai mult de 1 miliard euro” în accepțiunea liderului PMP. Ca sa vezi!!
Ceea ce este mult mai puţin decât pierderile actuale ale statului….

 „Cred că Domnul Ministru Câţu poate face acest lucru, cu condiţia să-i <zboare> din minister pe toţi cei care susţin că nu se poate, după care aş contracta digitalizarea în România exact cu firma care a făcut in Marea Britanie implementarea programului pentru insulari, unde merge brici…”
Ce facem insa cu restul tarilor europene, Basescule, ca paguba fraudata din TVA se ridica anual la 137 miliarde de euro! Aia chiar nu stiu unde este chichirezu? Dar TU, vreme de 10 ani de presedintie paguboasa de ce n-ai incercat… chestia  cu digitalizarea?  Am fi avut in Buget apoape 60 MILIARDE de Euro!!…(d.d.rujan)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.