Basescu s-a odihnit la Predeal

Basescu s-a odihnit la Predeal

0 108


Dupa strangerea de mana, prin strainataturi, cu premierul-dusman Tariceanu, presedintele Traian Basescu a simtit nevoia sa se odihneasca, impreuna cu sotia si baia de multime.


Fiind sezon de iarna pe emisfera nordica, a hotarat ca, in lipsa lui din tara spre binele natiei, a nins destul la munte si a ales Predealul pentru o scurta vacanta de doua zile.


Ca tot este adept al odihnei active, s-a dat ore in sir pe zapada, insotit de consoarta. Aerul proaspat de munte i-a provocat o foame de lup normal, de uscat, ceea ce i-a indreptat pasii spre restaurant, unde spera intr-o masa intima cu doamna sa.


Dar nu a fost sa fie asa.Caci zeci de admiratori ai domniei sale s-au inghesuit in jurul sau, formand binecunoscuta baie de multime, din care presedintele nu mai stia cum sa iasa. S-a lasat fotografiat, s-a lasat strans de mana pe care se mai simteau mirosuri taricenesti, iar sotia i-a scapat cateva ghionturi ca sa se poarte frumos cu mass-media. Ceea ce s-a si intamplat, spre mirarea doritorilor de material publicitar.


Dupa acest scurt intermezzo cu natura, presedintele Basescu se intoarce iar in vifornita damboviteana pentru a-si continua lupta impotriva celor care nu vor nici de-al naibii sa se declare partizanii conceptelor sale.


Din pacate – si asta a mirat pe multi – rasul sau cristalin nu s-a mai facut auzit ca in alte dati, ramanandu-i inghetat pe buze de atata frig si ceata ce ii inconjoara tot mai mult anotimpul.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.