Basescu: nu am dat sfaturi!

Basescu: nu am dat sfaturi!

0 74

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, la finalul intalnirii neoficiale cu membrii guvernului si presedintii Parlamentului ca i-a invitat pe demnitarii aflati de sarbatori pe Valea Prahovei sa petreaca „o zi placuta, in compania sotiilor” si ca nu a dat sfaturi membrilor guvernului.
„Eu am invitat ministrii, demnitarii care si-au petrecut Sarbatorile pe Valea Prahovei sa ne vedem si sa petrecem o zi placuta, in compania sotiilor. Nu am dat sfaturi ministrilor”, le-a spus presedintele reporterilor RTV si Antena 3 aflati in zona Castelului Foisor, unde s-a desfasurat intalnirea, care a durat aproximativ cinci ore.
Intrebat ce isi doreste personal, in 2009, Basescu a spus: „cand esti presedinte e foarte greu sa-ti doresti ceva pentru tine, iti doresti ceva pentru tara. Asa ca, ce v-am spus aseara (nr -pe 31 decembrie, la Brasov) ramane valabil pentru tot anul”.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat, joi, seara, pentru MEDIAFAX, ca intalnirea de la Sinaia a fost una „relaxata”, caracterizata de „atmosfera de echipa” si fara politica.
„A fost o intalnire relaxata, de inceput de an, fara politica. Pur si simplu o chestiune de atmosfera de echipa, mai degraba”, a precizat Geoana, dupa terminarea intalnirii.
Intrebat ce s-a discutat in cadrul intrunirii, presedintele Senatului a raspuns: „Nimic special. Pur si simplu a fost linistit, relaxat, fara politica absolut deloc”.
Anterior declaratiei lui Geoana, surse participante la intalnire declarasera, joi seara, pentru MEDIAFAX, ca presedintele Basescu i-a atentionat pe ministri ca anul 2009 va fi unul dificil, dar spera ca problemele sa fie depasite, iar premierul Emil Boc le-a cerut sa fie „in stand-by” in acest week-end, spunand ca este posibil sa ii cheme pe unii dintre ei la Guvern, pentru probleme punctuale.
Presedintele Traian Basescu s-a intalnit neoficial, joi, la castelul Foisor din Sinaia, cu premierul si ministrii, la reuniune participand si presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Mircea Geoana si Roberta Anastase.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.