Basescu minte si la OTV

Basescu minte si la OTV

0 52

Personal il deplang pe inca presedintele Romaniei, Traian Basescu, cel care a coborat intr-atat incat sa se confeseze la postul OTV, cel cu scandalurile pentru lumea a treia in ce priveste capacitatea intelectului
Dar, daca te uiti mai bine, Basescu al nostru se incadreaza perfect printre figurile care isi fac aparitia la acel post TV de nisa, mai toti cu semnul vrabiilor in frunte.
Si astfel, Basescu a ajuns iar la o declaratie gen aceleia cu binecunoscutele cinci minute pana la demisie, el declarand: “Daca pierd alegerile, plec definitiv din politica”.
Actualul sef al statului a declarat, la OTV, ca, daca va fi invins de Mircea Geoana, pe 22 decembrie va pleca cu familia intr-o vacanta de doua saptamani la munte, sa-si urle oful ca lupii printre stanci golase, imi imaginez eu, dupa care se gandeste serios sa revina un an pe mare, ca sa dea piept cu piratii somalezi, gandesc tot eu, amintindu-mi ce viteaz este cand ii stie pe sepepisti prin preajma.
Presedintele Traian Basescu a mai declarat, tot la OTV, ca va iesi definitiv din politica daca va pierde alegerile prezidentiale.
Intrebat daca a vorbit serios in ceea ce priveste revenirea pe mare, Basescu a reafirmat ca se gandeste serios sa stea un an pe mare.
Personal vad ceva normal in asta, caci pe uscat ar avea mari sanse sa fie priponit pentru toate facaturile stiute si nestiute. Iar cand se va intoarce, dupa un an, va veni batut de vanturi si valuri, ars de soarele nemilos si cu un colier din dinti de rechin in jurul gatului, de care s-ar inspaimanta oricare lup de uscat.

Inainte de a pleca pe mare, actualul sef al statului a spus ca, in cazul in care va fi invins de Mircea Geoana in turul al doilea al prezidenþialelor, pe 22 decembrie va pleca intr-o vacanta de doua saptamani la munte, alaturi de sotie si de una sau de ambele fiice, ca sa le caute salas pentru vremuri de bejenie.
Printre putinii presedinti care nu au carþi publicate, Basescu a spus, tot in cadrul emisiunii la OTV, ca „ar putea scrie o biblioteca” in cazul in care nu ar mai fi presedinte, cu conditia sa se alfabetizeze mai intai, adaug eu de afurisit ce sunt.
Concluzia: Baselule, salta ancora si tai-o!
Dar oare se va tine Traian Basescu de cuvant?

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.