Băsescu își toarnă foștii complici, pe care chiar EL i-a pus pe...

Băsescu își toarnă foștii complici, pe care chiar EL i-a pus pe posturi și i-a protejat la greu două mandate!

0 134

Traian Băsescu a marturisit public că e șocat de dezvăluirile conform cărora mai mulți lideri politici, alături de procurori și judecători, șefi de instituții, participau la anumite petreceri organizate de SRI.

Victor Ponta și Laura Codruța Kovesi se aflau printre invitați, frecvent, ne spune abia acum Băsescu. Fostul președinte provoacă constient un cutremur in lumea oculta a politicii, cu dezvăluirile sale pe care le stia foarte bine și spune…abia acum că totul a fost înregistrat de SRI. Auziti dezvaluire …dupa 5 ani:

Doamna Kovesi e un soi de Ponta. Cum deschide gura, cum trântește o minciună. A spus atâtea minciuni în ultimii doi ani. A participat la petrecerile SRI, sunt înregistrări cu ei, cu toți. Singurele înregistrări sunt făcute de SRI și ei știu. Au înregistrări cu tot, nu doar când bagă chifteaua în gură, ca procurorul Sutiman, care și-o îndesa pe gât în jos. Acolo Dragnea își discuta problemele „dosarului cu referendumul” la întâlnirile cu Kovesi, la K2.

Doamna Kovesi iși atinsese limitele, începea să fie o mare pagubă pentru DNA. Dacă are puțin respect, bine ar fi să se uite la decizia CCR și să își vadă de drum.
Coldea a  fost un executant zelos, dar nu el a fost creierul, ci George Maior! Adica  NU Florian Coldea, –  făcut din lt.col. ditamai generalul cu 3 stele…in trei ani! a fost creierul acestei construcții suprastatale, ci George Maior a fost. E mână de om politic. Nu putea un general să cheme Șefa Înaltei Curți… E clar că a fost gândirea lui George Maior.”a spus indignat (!?)Traian Băsescu la B1 TV.

Pai bine mă ticalosule, nu tu iai pus pe toți acolo, pe acele  functii, nu tie iti raportau tot, tot, nu tu ii manipulai?
Este incredibil ce tupeu  are acest derbedeu politic fara egal de la Emil Bobu incoace. Tocmai el, care si-a regizat grosolan auto-numirea de candidat la presedintie, printr-un siretlic invațat la Gura Portului (lacrimi aosrtat cu …să moară mama!), cand ii prindea politia cu marfa de contrabanda.

Fostul președinte e… acum de părere că ar fi nevoie de adoptarea unei legi care să oblige la… reanalizarea unor dosare – cum ar fi fratele sau – în care oamenii acuzați au ajuns în închisoare și asta pentru că, după părerea sa, bună parte dintre ele nu au conținut probe solide, iar persoanele respective au ajuns după gratii pe nedrept.

Poate se va da o lege, că nu văd altă soluție, care să oblige la reanalizarea unor dosare în care oameni au fost băgați la pușcărie. Mă tem că bună parte dintre ele sunt fără probe și au ajuns la completele de judecată la care trebuiau să ajungă.Îl si văd pe judecătorul Șelaru de la Înalta Curte: cum a ajuns acolo, a… ajuns si în grupul select al celor trei judecători care dădeau avize de securitate națională și care nu întrebau niciodată SRI-ul de ce trebuie să dea avizele. Erau oamenii cu care lucra SRI-ul.Domnul Șelaru e același, nu vreau să o spun cu patimă, care a dat avize ca fiicei mele să i se facă ascultare ambientală, cu filaj, cu toate, cu dus provocator la ea în birou”a declarat recent fostul președinte, pentru B1 TV. (ddr)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.