Basescu ia atitudine in cazul emigrantilor romani din Italia

Basescu ia atitudine in cazul emigrantilor romani din Italia

0 126

„Romanii nu au nici un motiv sa aiba sentimentul de rusine. Romanii si statul roman sustin pedepsirea oricarei infractiuni, dar nu va accepta niciodata umilirea a sute de mii de romani pentru ca asa da bine unor politicieni aflati in campanie electorala”, a declarat Basescu.


??????????? Prin intermediul presei, presedintele Traian Basescu a dorit sa transmita cetatenilor romani ca, in aceasta situatie creata de avalansa de infractiuni comise de romanii din Italia, este nevoie de un exercitiu de solidaritate cu cei din strainatate si a atentionat asupra faptului ca aspectele din ultimele zile trebuie privite din perspectiva celor care traiesc in strainatate.


Presedintele a mai facut apel si la calm. A cerut, in mod special, politicienilor romani si italieni, sa fie rezervati si cumpaniti in declaratii, rugandu-i pe acestia sa nu inflameze spiritele mai mult decat este nevoie.


??????????? Traian Basescu a mai declarat ca prioritatea numarul 1 pentru MAE este ca, in acest moment, sa se infiinteze, de urgenta, noi consulate si sa se realizeze un plan pentru incluziunea rromilor la nivel european.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.