Basescu fazan?

Basescu fazan?

0 72

?


Da! Nu ne mai indoim Traian Basescu a cazut de fazan. Din tot ce s-a intamplat in ultimele zile nu se poate trage alta concluzie dacat aceea ca marele conducator a cazut in plasa intinsa de catre adversari si a muscat de doua ori dintr-o momeala otravita. Nu un avion personal (prezidential) ci doua si 2,8% din PIB pentru cresterea salariilor ofiterilor superiori.


Lacomia lui proverbiabila l-a tradat si la facut de ras si de aceasta data, ba mai mult a servit o multime de mingi la adversari care trag fara ezitare, marcand punct dupa punct impotriva sa.


PSD-ul nu scapa nici un moment fara sa critice presedintele. In ultima iesire social-democratii cer presedintelui Traian Basescu si premierului Calin Popescu Tariceanu sa-si ceara scuze public pensonarilor pentru afrontul adus prin intentia achizitionarii a doua aeronave de lux. Acestia sustin ca presedintele si premierul isi plaseaza reciproc responsabilitatea pentru cheltuirea unei sume uriase, 300 de milioane de euro, in scopul achizitionarii acestor aeronave etc.etc.


Palida replica a purtatorul de cuvant al presedintiei, Valeriu Turcan, precum ca presedintele considera ca daca in guvernarea PSD s-ar fi furat mai putin pensionari nu ar fi ajuns intr-o situatie atat de dificila si ar fi existat mai multi bani si pentru sistemul de sanatate sau de educatie, aproape ca nu mai este auzita de cetatean.


O stire de ultima ora ne spune ca a sosit pe Aeroportul Henri Coanda, de la centrul de revizie al Airbus Industries din Bordeaux, Franta, prima aeronava TAROM Airbus A310, din totalul de doua trimise pentru revizii amanuntite, informeaza un comunicat de presa al TAROM.


Iata o soluti ieftina si pentru rezolvarea problemei transportului d.lui presedinte Basescu dar si pentru a mari coeficientul de incarcare (load factor), care destul de bun in prezent, peste 80%. Ar fi o solutie buna, dat fiin posibilitatea de a se plimba mai mault a presedintelui Basescu care a „rezolvat tot” (partide, pensuionari, baieti detepti,…) si pana la sfarsitul mandatului va tot mai mult „plimbat” de partidele politice.


?


Horia D.R


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.