BASESCU A PLECAT, DATORIILE URIASE AU RAMAS…

BASESCU A PLECAT, DATORIILE URIASE AU RAMAS…

0 597
Premierul Victor Ponta anunta pe Twitter ca guvernul pe care-l conduce este un bun platnic pentru datoriile imense facute de Basescu si PDL, cu o noua titulatura – actual PNL. România a mai platit luni, un mizilic de 162 milioane euro către Fondul Monetar Internațional (FMI) din împrumutul stand-by contractat în 2009, potrivit datelor furnizate AGERPRES. De la începutul anului, țara noastră a rambursat insa 1,567 miliarde euro către Fondul Monetar Internațional, Uniunea Europeană și Banca Mondială. Ce s-a facut cu cei 20 miliarde euro, bashca dobanda si… Vlashca, se stie doar „la general”!
 
Cea mai mare parte a sumei pe acest an , respectiv peste 1,546 miliarde euro a fost plătită pe 1 ianuarie către UE, din care 1,5 miliarde euro reprezentau rambursări rate de capital, iar 46,2 milioane lei dobânzi și comisioane. În data de 1 februarie, statul român a plătit 18,3 milioane lei către Banca Mondială (dobânzi și comisioane), iar pe data de 5 ale aceleiași luni — 3 milioane euro către FMI (dobânzi și comisioane).
 
Totalul sumei imprumutata aiuritor de Basescu,chiar fara acordul Guvernului si Parlamentului, pe care România trebuie să o ramburseze către cele trei instituții financiare se ridică la circa 1,860 miliarde euro numai în 2015.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.