Baseasca se suceste

Baseasca se suceste

0 106

Probabil a tras-o tac-su putintel de urechi pentru gafa din declaratiile cu legiferarea drogurilor, caci in mai putin de 24 de ore de la aceasta declaratie, Elena Basescu s-a razgandit. Nu mai vrea legalizarea drogurilor usoare in Romania si Europa. Probabil va porni si o campanie antidrog printre papuasii din Noua Guinee.
„Am spus ca as fi de acord, nu ca sunt de acord cu legalizarea drogurilor usoare”, a declarat mezina familiei Basescu, vineri, la Ploiesti.
Si care e, ma rog, diferenta? Tentativa nu este tot o culpa? Ca daca ai vrea sa mananci rahat si te trezesti cu el pe masa il mananci, nu?
„Am spus ca as fi de acord, nu ca sunt de acord cu legalizarea drogurilor usoare numai daca ar fi legalizate de Uniunea Europeana. Este regretabil ca domnul Crin Antonescu nu a auzit de raportul Catania. Raportul Catania a fost adoptat de Parlamentul European in ianuarie cu voturile liberalilor si socialistilor si prevede legalizarea drogurilor usoare”, a declarat Elena Basescu.
Dar cum de o lasa taticutul ei sa ii asculte pe liberali si socialisti, chiar si la nivel european? Si cum de nu a gasit domnisoara Basescu, prin toata Europa, vreun alt raport, Mai de Doamne-ajuta, ceva despre economie sau social sau chiar cultura adevarata, nu din cea practicata de ea & gasca? Motivarile Elenei Basescu ma duc cu gandul la faptul ca, pentru ea, tentatia drogurilor este imensa, daca nu chiar mai mult, si de aceea insistenta asupra temei. Nu am fumat cu ea marijuana sau alte alea, dar, ca la cercetarile politiei, ai toate variantele in vedere.
Mezina familiei prezidentiale a raspuns astfel atacului lansat de presedintele PNL, Crin Antonescu, atac pe care personal il consider dur, dar la obiect, pentru ca nu putem admite ca in fruntea tarii sa ajunga, nedecimat politic, si al doilea val necalificat.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.