Micuţii de la Casa de copii Chip&Dale, din Săcele, au avut în această dimineaţă parte de o plăcută surpriză: baschetbalistele de la Olimpia CSU Braşov le-au facut o vizită! Fetele antrenate de Dan Calancea au dăruit cu această ocazie, jucăriile de pluş, pe care fanii le-au aruncat pe teren, înainte de startul neuitatului derby-ului, cu ACS Sepsi Sfântu Gheorghe.

Gabriela Irimia, căpitan Olimpia CSU Braşov:

,,Mă bucur ca am putut ajunge la aceşti copii. Este un gest făcut cu sufletul. Mulţumim înca o dată fanilor, pentru că au sprjinit acest demers, iar aceşti copii se bucură acum din plin de cadourile primite! La Săcele, Moş Crăciun a venit anul acesta puţin mai repede .”

Janae Sharpe, Olimpia CSU Braşov:

,,Îmi plac foarte mult copiii şi mă bucur nespus că am reuşit să aducem zâmbetul pe chipurile lor! A fost o întâlnire plină de emoţie, atât din parte copiilor ,cât şi din partea noastră!

Dan Calancea, antrenor Olimpia CSU Braşov:

,,Bucuria copiilor este în egală masură şi bucuria noastră! Am văzut feţe zâmbitoare şi asta este cel mai important lucru! Mulţumim încă o dată minunaţilor noştri suporteri, cu ajutorul cărora am făcut posibilă această acţiune!

Imediat după vizita de la Săcele, fetele de la Olimpia CSU Braşov au plecat spre Craiova, unde mâine, vor disputa jocul ce contează pentru etapa a 15-a a Ligii Naţionale, contra celor de la CS Baschet Teleorman Alexandria.

Dan Calancea,antrenor Olimpia CSU Brasov:

,,Victoria cu Sfântu Gheorghe nu poate fi uitată uşor. După un asemenea joc şi o asemenea victorie, este foarte important ca fetele să rămână concentrate! Ne aşteaptă un meci dificil la Craiova, dar noi mergem acolo să câştigăm!

Partida de la Craiova va începe la ora 17,00

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.