BARCAGIUL LU` PESTE

BARCAGIUL LU` PESTE

0 279

Daca lasam la o parte fleacuri precum gafele lingvistice, teoria chibritului, facuta in fata unor oameni despuiati de starea tarii si de vitregiile naturii, daca lasam la o parte orgoliul si ambitia fara masura, insotite de cele mai multe ori de multa minciuna sau chiar complicitate, daca lasam la o partetot felul de Axe, pe care numai el le vede si inca o traista cu asemenea nimicuri, care pot dauna grav sanatatii Romaniei (daca potentatii celorlalte tari? de pe treptele superioare ale ierarhiei mondiale, le-ar baga in seama), Basescu n-ar fi baiat rau.


Si nu l-ar baga nimeni in seama nici daca ar vasli pe Cismigiu intr-o barca portocalie!


Dar chiar daca si-a transformat viata in “Golden Blitz”-ur, nu trebuie sa uite ca tara nu e o femeie usoara si nu o poti trata ca in bordelurile din Hong Kong sau Port Said, unde isi comanda sau chiar putea sa comande…curve.?


Si nu trebuie sa uite nici clopotul ce suna sfarsitul cartului, chai daca ii place al dracului de mult sa stea “pe punte”.


Ca …pe Rio Dambovita si-a aranjat sa comande unor “curve politice”, este treaba lui, naravul lui. Insa sa-si duca bocceaua cu papusi gonflabile singur si cat mai departe de aleea Natiunii. Caci putoii care-i pupa sireturile sa linga si ei putin din mierea puterii, au pret de baloane de sapun.


Fraierii suntem noi, caci ne lasam condusi de specimene gen “administratorul blocului” in care locuiesc. Acesta “a stabilit” ?– probabil de cate ori se ducea la scoala se intrerupea curentul electric – Adunarea generala a asociatiei, pentru data de 07.14. 2006 orele 18.00! Asa scria pe afisul de la intrarea in bloc iar eu astept de atunci cu nerabdare sa vina ziua de sapte a paispea! sa ma duc la sedinta!


Oare ce se va scrie in istoria poporului roman despre perioada post decembrista?


Dupa un sacagiu si un clapon scormonitor, iata ca a ajuns sa ne conduca si-un pirat!


Fiecare dintre ei a avut prietenii si neprietenii sai in paguba natiunii si a lasat liftele strainataturilor sa ne incalece.


Pe cand un conducator, necolaborator si fara vreo alta meserie decat aceea de patriot?


?


Dan Bota


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.