Banii de la UE pentru agricultorii romani discutati la Brasov

Banii de la UE pentru agricultorii romani discutati la Brasov

0 54

In perioada 20-22 octombrie, la Brasov, va ava loc o intalnire a institutiilor care administreaza fondurile necesare subventiilor agricole de suprafata din statele membre ale Uniunii Europene.
Evenimentul va avea loc in cadrul celei de-a 36-a Conferinte numita generic „Panta Rhei“. Aici se vor discuta subiecte cum ar fi implementarea sistemului informatic de gestionare a platilor pe suprafata. Conferinta „Panta Rhei“ („Totul curge“) reuneste 130 de reprezentanti ai Agentiilor de Plati din tarile membre UE, precum si ai Comisiei Europene si ai Curtii Europene de Conturi. Printre multe altele, cei prezenti la Brasov vor discuta despre securitatea sistemelor informatice si modul de implementare a standardelor de securitate internationale, metode de transmisie electronica a cererilor de sprijin, modul de implementare a controalelor prevazute de legislatia europeana, suportul IT pentru controale, optimizarea folosirii resurselor sau arhitectura sistemelor informatice
„Panta Rhei“ este o organizatie a Uniunii Europene, constituita din Agentiile de Plati din statele membre UE, care are domeniul de interes sistemul informatic de gestionare a platilor din agricultura.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.