Bani de la UE pentru afaceristii brasoveni

Bani de la UE pentru afaceristii brasoveni

0 161

Criza economica a lovit o mare parte a afaceristilor brasoveni. Micii, dar si marii afaceristi au avut de infruntat adevarate corvoade economice, mult fime brasovene alegand sa-si opreasca activitatea.
Pentru a incerca sa mai salveze ceea ce mai poate fi salvat, Camera de Comert si Industrie Brasov sare in ajutorul afeceristilor. Concret, reprezentantii Camerei au anuntat ca a fost lansata cererea de proiecte pentru sprijin nerambursabil in implementarea standardelor internationale si accesul pe noi piete si internationalizare. Pe cei interesati ii anuntam ca, in cadrul Apelului de proiecte „Implementarea standardelor internationale”, sunt eligibile proiectele care vizeaza infiintarea, modernizarea si acreditarea laboratoare de incercari si etalonari, implementarea si/sau certificarea sistemului de management al calitatii ISO 9001, sistemelor de management al mediului ISO 14001 sau EMAS sau sistemului de management integrat calitate sau mediu, etichetarea ecologica, precum si cele care privesc certificarea produselor, serviciilor sau proceselor de productie.
Pot participa la acest proiect microintreprinderile, intreprinderile mici si mijlocii si societatile cooperative. Se doreste ca, prin acest proiect, cei interesati sa poata primi finantari nerambursabile in procent de 70% din valoarea cheltuielilor eligibile, pentru microintreprinderi si intreprinderi mici si de 60% din valoarea cheltuielilor eligibile, pentru intreprinderi mijlocii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.