Balamuc in Centrul Vechi

Balamuc in Centrul Vechi

0 173

Se apropie zilele Cerbului de Aur, si ca poleiala sa nu cada de pe el din prima, edilii brasoveni s-au apucat de carpeli prin zona in care va tropai cerbul.
Astfel, pentru a permite echipelor de electricieni sa execute lucrari in Piata Sfatului, in vederea desfasurarii festivalului, Electrica Distributie Transilvania Sud a anuntat ca, in perioada care urmeaza, va face o serie de lucrari de revizii si reparatii ale instalatiilor electrice.
Acest lucru va necesita intreruperea furnizarii energiei electrice pe anumite strazi din zona. Intreruperile sunt programate zilnic, pana in 27 august, intre orele 6.00 si 11.00, cu exceptia zilelor de sambata si duminica. Iata si programul complet al intreruperilor, pentru ca cei din zona sa nu intre in panica si sa-si aranjeze pe acea perioada de intreruperi electrocasnicele.

Astfel, luni, 17 august, va fi oprita furnizarea de curent electric cetatenilor care domiciliaza pe strada Muresenilor nr. 13 – 27, iar marti 18 august va fi intrerupta alimentarea cu energie pe str. Muresenilor nr. 1 -11 si in Piata Sfatului nr. 27.
Miercuri, 19 august, vor fi afectati cei care locuiesc pe str. Muresenilor nr. 18 – 28, str. Sf. Ioan nr. 2 – 4 si str. M. Weiss nr. 3.
Joi, 20 august, nu vor avea curent locuitorii de pe Str. Muresenilor nr. 2 – 18, Piata Sfatului nr. 1 – 9 si Apolonia Hirscher, in timp ce vineri, 21 august, cei afectati vor fi locatarii de pe str. Sf. Ioan nr. 6, str. V. Wagner nr. 4 – 5 si str. M. Weiss nr. 3 – 7.
Pe 24 august, intre orlee 6.00 si 11.00, nu vor avea curent electric brasovenii ce locuiesc pe str. M. Weiss nr. 15-27 si 4-18.

In aceasta perioada vor fi efectuate lucrari de revizii tehnice ale instalatiilor de joasa tensiune din zona.
Reprezentantii Electrica Distributie Transilvania Sud atrag atentia celor care locuiesc in zona centrala a orasului ca, pana in data de 2 septembrie, pot aparea si intreruperi de curent de scurta durata, de maxim cinci minute, determinate de executarea unor manevre in vederea realizarii schemei de consum pentru asigurarea alimentarii cu energie electrica in conditii de maxima siguranta a festivalului „Cerbul de Aur”.
No comment!

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.