Balada lui Oprescu cu autor conoscut, DNA & SRI!!

Balada lui Oprescu cu autor conoscut, DNA & SRI!!

0 624

Oameni buni, în țara asta bani sunt destui, dar îi „mișcă” numai un cerc
restrâns de băieți deștepți și fete darnice!
 

Surse din Serviciile Secrete mi-au furnizat informaţii şocante. Astfel, cele mai multe şpăgi le recolta Sorin Oprescu prin şoferul său, Cristian Stanca, poreclit Grenadă. Acesta a fost „lucrat” de Direcţia A din SRI (Apărarea Constituţiei, Anticorupţie etc.) încă de acum 8 luni.
Sorin Oprescu i-a promis că, în schimbul banilor, îi va elibera autorizaţii pentru construirea a două imobile P+14 în Parcul Herăstrău, prin modificarea Planului de Urbanism Zonal.
În iunie, Oprescu şi Grenadă se deplasează cu autoturismul AUDI A-8, de culoare neagră, în Grecia. Pe tăbliţa de înmatriculare scria PTP (Primarul Tare-n P…, golănie de-a pederastului). Ei aveau în portbagaj mai multe cutii de pantofi, mărci de lux: Prada, Gucci etc. Înăuntru erau ascunse fişicuri de bani: cîte 200.000 euro în fiecare cutie, în total 5,2 milioane! Avînd paşaport diplomatic, primarul n-a fost controlat la vamă. Banii au fost depuşi la Banca Piraeus, din Salonic (aproape de vila personală).Sorin Oprescu z
În martie 2011, UM 0962 (fostul Doi şi-un sfert) a deschis o lucrare pe numele lui Sorin Oprescu, încercînd să-l prindă în flagrant. El se deplasa tot către Grecia. A ieşit din ţară pe la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu – Ruse. I s-a percheziţionat maşina, dar nu s-a găsit nimic. De ce ? Foarte simplu: fusese avertizat, pe şest, de fostul lui coleg de partid, G. C. Maior, directorul SRI. Gratis? Gurile rele spun că atît Maior, cît şi Coldea au primit mari sume de bani de la Oprescu.
Zilele trecute (duminică la prînz), Oprescu s-a întîlnit cu Grenadă în parcarea Restaurantului McDonald din Aeroportul Otopeni. Şoferul i-a dat primarului un plic cu 75.000 de euro – dar era „blindat” cu tehnică audio-video. Am aflat şi faptul că Sorin Oprescu vorbea, aproape în exclusivitate, pe telefonul şoferului de încredere: 0742.096.060.
Averea primarului este estimată la 375.000.000 euro, bani lichizi. El mărturisea unor apropiaţi că vrea să ajungă la 1 miliard euro (Aşa le spunea prietenelor, la o cafea şi Dana Năstase despre soţul ei premier, prin 2002 – că vrea să ajungă la 1 miliard dolari). Sursele mele mi-au mai relatat că Sorin Oprescu a deschis,
la o bancă din Elveţia (Berna) un cont pe numele „inventatorului” său, Ion Iliescu, în care a depus 150.000.000 euro. Probabil că tot el manevra aceşti bani. Practic, ucigaşul de cîini scotea bani din absolut orice: din măcelărirea maidanezilor, din stadioane şi poduri, din retrocedări, din cimitire, de la salubritate, din reabilitarea termică, din parcări etc.Bundesnachrichtendienst - Federal Intelligence Service BND
„Puşlama” şi „lichea”, cum l-au caracterizat, în anii ’90, Iulian Mincu şi Ion Columbeanu.
Fine del primo tempo.

Secondo tempo: de ce a ratat DNA flagrantul? Intenţionat? Ca să lase o portiţă pentru eliberarea celui arestat – fireşte, după ce dă o şpagă imensă? Aşa se explică dispariţia celor 15.000.000 euro din seiful îngropat sub coteţul cîinelui Rottweiler, din grădina Vilei de la Ciolpani. În mod sigur au existat acei bani, dar ei au fost confiscaţi şi „palmaţi”. Nici Sorin Oprescu, nici DNA n-au nici un interes să recunoască existenţa acelei

sume imense. Aşa a procedat DNA şi în alte cazuri.
Şi acum, bomboana pe colivă: femeia care conduce DNA este o nemţoaică, Renate Mathias Bako, absolventă a Facultăţii de Medicină şi colonel al BND (principalul Serviciu Secret din Germania), Direcţia Operaţiuni Europa RMB (România, Moldova, Bulgaria). Ea a fost băgată în coasta Laurei Codruţa Kövesi de Angela Merkel, acum 9 luni, imediat după farsa „alegerii“ lui Klaus Iohannis.
Mai nou, aud că se lucrează de zor la eliberarea lui Sorin Oprescu, sub control judiciar. Ce şpagă va da el procurorilor care se prefac că se luptă contra şpăgii? Alo, bă, nenorociţilor! O să vă explodeze Grenada asta în ochi. Noi îi scoatem cuiul.

CORNELIU VADIM TUDOR
10 septembrie 2015

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.