Bal mascat in Hacienda Brasov pentru strangere de fonduri

Bal mascat in Hacienda Brasov pentru strangere de fonduri

0 141

In acest weekend, la discoteca Hacienda din Brasov va avea loc un eveniment distractive, dar caritabil. Este vorba despre o initiative laudabila a unui grup de studenti de la Facultatea de Alimentatie Publica si Turism din cadrul Universitatii “Transilvania” Brasov.
Daniela Panait, Raluca Donose, Marian Predoi, Liviu Darjan, Haralambie Boleac sunt o parte din cei care se ingrijesc ca Balul Mascat sa fie un eveniment reusit.
Interpreta Maria Radu si band-ul au raspuns invitatiei de a sustine, pro bono, partea artistica a evenimentului care va avea loc la Discoteca Hacienda in seara zilei de miercuri 1 aprilie, de la ora 19.00.
Banii rezultati in urma vanzarii biletelor de intrare (15Ron) si a biletelor de tombola vor fi donati in intregime Fundatiei Hospice “Casa Sperantei.
Conform Legii Codului Fiscal (571/2003) si Normelor metodologice pentru directionarea a 2% din impozitul pe venit (Ordinul Ministrului Finantelor Publice nr 185/2007 publicat in Monitorul Oficial Nr. 115/15 februarie 2007 ), toti contribuabilii pot decide asupra directionarii a 2% din impozitul pe anul 2007, datorat statului catre o entitate non-profit (informatii detaliate www.doilasuta.ro ).
Hospice “Casa Sperantei” Brasov este primul hospice din Romania destinat asistentei bolnavilor oncologici in stadii avansate. In cei 14 ani de activitate, Hospice “Casa Sperantei” si-a adus contributia la imbunatatirea asistentei complexe a acestor bolnavi, la alinarea suferinte lor.
In anul 2002, in cadrul unui studiu privind stadiul dezvoltarii serviciilor hospice si de ingrijiri paliative in Europa de Est, Hospice “Casa Sperantei” Brasov a fost evidentiat ca unul dintre cele 5 centre de excelenta, intre cele 476 de servicii investigate in 28 de tari. Evidentierea centrelor de excelenta a avut in vedere serviciile clinice acordate, capacatatea profesionala a personalului, programele de instruire si contributia la dezvoltarea serviciilor de ingrijiri paliative in regiune.
Serviciile hospice sunt gratuite!
Toate serviciile acordate de hospice sunt gratuite. Ca organizatie de caritate, Hospice “Casa Sperantei” se preocupa de asigurarea fondurilor necesare, in asa fel incit toti acientii sa poata beneficia de ingrijiri gratuite.
Orice donatii sau sponsorizari sunt binevenite si permit asistarea unui numar mereu de pacienti mereu in crestere.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.