BAC 2009 – rezultatele au fost afisate pe internet

BAC 2009 – rezultatele au fost afisate pe internet

0 330

Rezultatele preliminare ale rezultatelor la Bacalaureat au fost deja facute publice pe internet.
Pentru ca suntem in epoca vitezei, elevii de clasa a XII-a nu mai trebuie sa astepte rezultatele pana la sfarsitul examenului de Bacalaureat pentru a afla daca au promovat sau nu, ci pot consulta pagina de internet unde apar notele tuturor absolventilor de liceu din Romania, promotia 2009.
Rapoartele pentru sesiunea iunie-iulie au fost publicate, astfel ca puteti afla ce nota ati luat la Bac, dar si ce nota a luat vecinul, prietenul sau cunostinta ta din orice colt al tarii. Pentru intra in posesia acestei informatii, nu trebuie decat sa stiti judetul si numele celui pe care il cautati, elevii fiind trecuti in ordine alfabetica in tabele separate pentru fiecare judet al tarii.
Rezultatele oficiale, oferite de MECI (Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii) obtinute de absolventii claselor de-a XII-a la examenul de bacalaureat 2009 le puteti gasi in pagina: http://www.ebacalaureat.ro/rezultate/ .
Pana acum au fost publicate notele la probele orale de limba si literatura romana, materna si moderna. Unele judete au publicat si rezultatele la limba si literatura romana scris.
Rezultatele finale la Examenul de Bacalaureat sesiunea iunie – iulie 2009 se vor afisa in data de 05.07.2009 pana la ora 16.00, conform metodologiei de examen. Rezultatele vor fi afisate pentru toate probele scrise.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.