Bă, dislexicule, oligofrenule, robotule, nesimțitule, marionetă a păpușarilor externi…

Bă, dislexicule, oligofrenule, robotule, nesimțitule, marionetă a păpușarilor externi…

2 84

Un comentariu din pagina lui Klauns I. W. de pe fb, din a doua zi de Paște ne-a atras atenția. Îl oferim și dvs. nu doar pentru conținut ci si pentru virulența care însoțește adevărurile aruncate în obrazul cotrocenistului; românii s-au saturat de sas și de cei care-l susțin:
„Bă, dislexicule, oligofrenule, robotule, nesimțitule, marionetă a păpușarilor externi, dar de ce nu îl întrebi tu pe hoțul ăla la fel de hoț ca și tine, cum de are tupeul să sugereze judecătorilor ce sentințe să dea și de ce merge la ambasadori să ceară sfaturi?
Într-o țară normală după astfel de fapte urmează demisii în lanț, dar asta se întâmplă într-o țară normală, nu în România needucată și anormală, porcule!
Văd că toți te tratează cu un minim de respect, de la mine n-ai să-l vezi, nu-l meriți, nici tu nici aplaudacii tăi, retardaților!
Ai dezbinat neamul meu fără milă, chiar acum, prin postare asta de rahat calci pentru a nu știu câtă oară în picioare Constituția, ți-ai bătut joc și ai ignorat toate zilele importante ale României, te-ai lăudat că aduci bani din UE, întai 79 de mld, apoi 30, în viitor vor fi 0.
Vezi-ți de mucii tăi, că în ăștia 6 ani nu ai făcut decât să bați câmpii și nimic bun pentru țara pe care din păcate o reprezinți, doar ți-ai pus postul de profesor de fizică la naftalină, ți-ai umplut conturile de bani, te-ai plimbat pe unde a vrut brandul tău, ți-ai mai fi cumpărat și nescai case, că de’ ai pierdut câteva în instanță, cinstitule!
Ai cumpărat un nou mandat cu gazul românesc, ești o rușine și tu și neamul tău!
Până când mai calci tu Constituția în picioare, bă papleacă prostovan ce ești?
Tu meriți doar opinia asta politică, patentată chiar de tine :🖕🖕🖕🖕🖕🖕
Praful și pulberea să se aleagă de tine, de cei care au pus ștampila pe numele tău, şi de serviciile trădătoare de țară!
Să dea mama dracului să vă apucați să mă înjurați, și dacă o faceți s-o faceți bine și să-mi enumerați și faptele bune făcute pentru țară, de către animalul ăsta, că de mă apuc eu să vă înjur nici agheasma nu vă mai spală, nemernicilor, ticăloșilor, agramaților…. și vă fac și vedete pe Facebook!
Jos labele de pe justiție, hienelor, scursurilor ce sunteți!
Iar îți prostești electoratul cu solicitări feisbuciste? Normal, trebuie să-ți liniștești proștii, turma, fir-ați ai dracului să fiți! Sentințele date pe probe vă nemulțumesc?
Păi așa se dau, retarzilor!
Nu pot sa nu ma intreb si sa ma minunez de cat de „pingea” trebuie sa fie un obraz ca sa indure astfel de comentarii care nu sunt izolate, exceptii, sunt ganduri si sentimente ale unui popor intreg, fara politicienii si putinii alegatori asemanatori lui (dar care recunosc si ei in particular „calitatile” presedintelui nostru)…”

Aurelia Alina Pamfiloiu”
Sursa: facebook.com

COMENTARII

  1. Praful și pulberea să se aleagă de tine,
    de cei care au pus ștampila pe numele tău,
    şi de serviciile trădătoare de țară!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.