Azi are loc marsul biciclistilor brasoveni

Azi are loc marsul biciclistilor brasoveni

0 53

Astazi biciclistii brasoveni vor iesi cu bicicletele din dotare in traficul de seara. Acestia se vor intalni in Centrul Civic, la ora 18.30, si vor urma traseul Centrul Civic – Bdul Iuliu Maniu – str. Nicolae Iorga – str. Muresenilor – str. G. Baritiu – str. Beethoven – str. Poarta Schei – str. Nicolae Balcescu – Bdul 15 Noiembrie – Calea Bucuresti – Bdul Saturn – str. Zizinului – Bdul 15 Noiembrie – Centrul Civic.
Aceasta actiune are scopul de a trage un semnal de alarma in legatura cu problemele cu care se confrunta posesorii de biciclete in trafic. Actiunea are mai mult un rol militant, de crestere a vizibilitatii biciclistilor in fata publicului si autoritatilor. Prin aceasta ampla miscare, initiatorii doresc sa atraga atentia autoritatilor asupra faptului ca si biciclistii participa la trafic.
In alta ordine de idei, un grup de biciclisti au intocmit deja o petitie prin care cer autoritatilor locale realizarea unei piste pentru biciclete in tot orasul. Petitia a fost postata pe internet, la sfarsitul lunii aprilie, la adresa www. petitieonline.ro si oricine poate semna in favoarea ei.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.