Axa Paris-Bucuresti va fi in folosul ambelor tari

Axa Paris-Bucuresti va fi in folosul ambelor tari

0 96
Premierul Victor Ponta a declarat joi, dupa intalnirea cu presedintele Frantei, Francois Hollande, ca in urma discutiei pe care a avut-o cu liderul de la Elysee, dar si in urma celor programate cu premierul francez si cu investitorii francezi, "directia pe care merge relatia franco-romana, axa Paris-Bucuresti de care am avut intotdeuna nevoie si de care avem nevoie in continuare, va fi in folosul ambelor tari".
"A fost o intalnire cu totul speciala cu presedintele republicii franceze. Am reitrat faptul ca Romania este ca nu doar cel mai bun partener, ci cel mai bun prieten al Frantei in regiunea noastra, ca suntem o tara francofona si francofila si ca toate proiectele importante pentru viitorul celor doua tari si pentru viitorul Europei, le putem desfasura si le putem gandi impreuna", a declarat premierul Victor Ponta dupa intalnirea cu Francois Hollande.
Premierul a adaugat ca relatia dintre Romania si Franta este una "speciala, care dureaza de foarte mult timp si care acum are absolut toate conditiile pentru a se dezvolta in continuare pe plan politic, pe plan economic si pe planul politicii si al noii viziuni asupra Europei de care UE are nevoie".
"A fost o ocazie cu totul speciala si in mod singur, in urma discutiilor cu presedintele Frantei, cu guvernul Frantei, cu cele mai importante companii franceze care investesc in Romania, directia pe care merge relatia franco-romana, axa Paris-Bucuresti de care am avut intotdeuna nevoie si de care avem nevoie in continuare, va fi in folosul ambelor tari", a incheiat Ponta.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.