Avicola

Avicola

0 68


De acum inainte, cand va duceti sa cumparati oua oficiale – astea sunt ouale vandute prin magazine, la punga, la cofraj si la pret fix, cu tendinta de majorare continua – ar fi bines a va luati ochelarii cu dumneavoastra, sau macar o lupa filatelica. Asta pentru ca s-a dispus adaugarea inca a unei cifre pe langa cele existente deja pe ou. Gainile care le fabrica nu poarta nici o vina, oamenii sunt cei care nu au astampar. Astfel? va aparea pe ou inca o cifra pe care sunteti rugati sa o studiati cu atentie inainte de prepararea omletei, ca aceasta sa nu va stea in gat. Cifrele poarta cu sine urmatoarea taina care, aflata de dumneavoastra, va linisteste.


Cifra unu inseamna ca gaina care a facut oul bate din aripi pe afara pe undeva, in aer liber, dar poluat natural de om.


Cifra doi arata ca gaina se afla in stare de detentie, insa domiciliaza la parterul cladirii.


Cifra trei indica faptul ca gaina se afla inchisa la etaj, intr-un fel de sistem cellular, fiind astfel expusa stresului.


Cifra patru indica un mediu ecologic. Aici intervine fantezia dumneavoastra, in raport cu conditiile proprii de locuit si cu ce ati dori sa aveti: aer conditionat, sauna, piscina, teren de tenis si golf, bucatareasa personala specializata in arta culinara, cocos la scara – nu este vorba de cocosul Elenei basesciene, ci de unul normal, cu mot, nu mai cu mot – si alte facilitate.


Parca vad populatia Romaniei, partea mancatoare de oua, gonind din magazine in magazine in cautarea oului preferat. Si astfel ni s-a mai luat o piatra de pe inima in lungul drum spre bunastare, drum ce se sfarseste de obicei pe scurtatura cimitirului.


?


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.