Autostrada Comarnic – Brasov: la un pas de semnarea contractului!

Autostrada Comarnic – Brasov: la un pas de semnarea contractului!

0 156

Lucrarile pentru tronsonul de autostrada Comarnic – Brasov se apropie de start.
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, s-a intalnit, marti, 8.09.2009, la sediul MTI, cu reprezentantii firmelor Vinci Concessions SAS, Aktor Concessions S.A., Vinci Construction Grand Projets SAS si Aktor SA, informeaza MTI.
Cele patru firme reprezinta consortiul castigator al proiectului care se va realiza in concesiune pentru proiectarea, finantarea, constructia si operarea Autostrazii Comarnic-Brasov.
Asadar, firmele in cauza pot incepe procedurile pentru ormarea unor grupuri de lucru in domeniile financiar, tehnic si juridic, astfel incat, la sfarsitul acestei luni, sa se semneze contractul de concesiune care ar da unda verde inceperii lucrarilor.
Pana in prezent au fost parcurse etapele procedurale pentru desemnarea ofertantului castigator al licitatiei pentru proiectarea, finantarea, constructia si operarea Autostrazii Comarnic-Brasov.
Firma austriaca Strabag, participanta la licitatie, a contestat in instanta rezultatul. In urma actiunii la Curtea de Apel, plangerea firmei a fost respinsa ca nefondata in sedinta din 30 iunie, comunicarea instantei cu expunerea de motive fiind transmisa in data de 14 august 2009.
In data de 19 august 2009 a fost inregistrata si societatea care va implementa contractul de concesiune pentru finantarea, proiectarea, executia si operarea Autostrazii Comarnic – Brasov.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.