Autostrada Comarnic-BraÅŸov va bloca candidatura lui Victor Ponta?

Autostrada Comarnic-BraÅŸov va bloca candidatura lui Victor Ponta?

0 96
Doar optimismul premierului Ponta nu va putea rezolva blocajul in care a fost impinsa de precedesorii sai si mai ales de ministri portocalii Autostrada Comarnic-BraÅŸov.
 
Premierul Victor Ponta a declarat luni că nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2016 dacă până la acea dată autostrada Comarnic-BraÅŸov nu va fi terminată. "Pe 28 februarie, se anunţă precalificarea pentru – nu e Comarnic-BraÅŸov, probabil că va fi BucureÅŸti-BraÅŸov. Dacă nu e gata până în 2016 nu mai candidez. Am un fix cu Comarnic-BraÅŸov ÅŸi cu PiteÅŸti-Craiova", a spus Victor Ponta, la Realitatea TV.
Referitor la autostrada Transilvania, el a spus că lucrările nu pot continua cu fonduri de la buget, ci doar printr-un parteneriat public-privat. Potrivit primului-ministru, proiectul unei autostrăzi Târgu MureÅŸ-IaÅŸi este foarte costisitor.
"Târgu MureÅŸ-IaÅŸi este o autostradă extrem importantă, marea problemă este că e foarte scumpă, fiindcă trece peste munte ÅŸi că nu există nici pe fonduri europene o soluÅ£ie de finanÅ£are. Dacă se găseÅŸte o soluÅ£ie de parteneriat public-privat, ar fi un lucru extraordinar să uneÅŸti Transilvania cu Moldova la o sută după ce ne-am unit politic", a adăugat Ponta.
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.