Austria vine la Sibiu saptamana aceasta

Austria vine la Sibiu saptamana aceasta

0 55

In perioada 4 – 13 iulie 2008, in Pavilionul 2007 din Piata Unirii din Sibiu, se desfasoara in premiera „Saptamana Austriaca”. Evenimentul este organizat de Ambasada Austriei la Bucuresti impreuna cu Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.
In cele zece zile de eveniment, spectatorii vor avea ocazia sa asculte unele dintre cele mai bune formatii contemporane din Austria precum: Trio Exklusiv, Fatima Spar und die Freedom Fries, Albin Janoska, Team Legat si Kollegium Kalksburg.
„Saptamana Austriaca” se desfasoara sub conceptul “Viziteaza Austria la tine acasa!” si constituie o premiera la Sibiu si in Ardeal.
Vizitatorii vor avea ocazia sa savureze preparate culinare traditionale austriece, printre care si uriasele snitele vieneze. Locuitorii Sibiului si toti cei ce il vor vizita in perioada evenimentului vor gusta, in cadrul cafenelei tematice amenajate in Pavilionul 2007, specialitatile servite in cafenelele vieneze.
Muzica, preparate culinare traditionale, cafea specifica – toate vor putea fi regasite in cadrul evenimentului de anvergura „Saptamana Austriaca” in perioada 4 – 13 iulie 2008 la Sibiu, in Piata Unirii.
Programul cultural pregatit va fi completat de o expozitie in care sunt prezentate produse si servicii apartinand unor companii austriece active in tara noastra.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.