Au inceput probele scrise la Bac

Au inceput probele scrise la Bac

0 54

In aceste zile este in plina desfasurare cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat. Joi, 23 august, absolventii claselor a XII-a care nu au promovat examenul sau au absentat in prima sesiune, au sustinut proba scrisa la limba si literature romana, disciplina la care ?a fost aleasa varianta cu nr.40. Printre subiectele pe care le au de rezolvat liceenii se numara redactarea unei scrisori si un eseu argumentativ pe „tema perspectiva narativa intr-un roman de tip obiectiv” pornind de la un citat critic. Peste 40.000 de elevi sustin prima proba scrisa, la Limba si literatura romana.


Vineri, 24 august, elevii vor sustine proba scrisa la limba si literatura materna, iar pe 27 august, se va sustine proba obligatorie a profilului. Rezultatele finale vor fi afisate in 3 septembrie.


La Brasov, toti cei 391 de candidati la bacalaureat, din cei 411 inscrisi, care au sustinut zilele acestea proba orala la una dintre limbile moderne au promovat examenul. In Brasov sunt cinci centre de examen si unul in Fagaras, toate lucrarile din judet urmand a fi evaluate intr-un singur centru de corectura.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.