Au fost exclusi din Cupa UEFA !!

Au fost exclusi din Cupa UEFA !!

0 249

Comisia de Apel a UEFA a decis, vineri, sa excluda gruparea olandeza de fotbal, Feyenoord Rotterdam, din editia 2006/2007 a Cupei UEFA, ca urmare a incidentelor provocate de fanii olandezi la meciul cu francezii de la AS Nancy, disputat la 30 noiembrie 2006, in grupa E a competitiei, informeaza site-ul forului european.

Initial, clubul Feyenoord a fost amendat cu 200.000 de franci elvetieni de Comisia de Disciplina si a primit o sanctiune cu suspendare de a disputa doua meciuri de pe teren propriu in cupele europene cu portile inchise. UEFA a atacat, insa, in apel aceasta sanctiune, in conformitate cu articolul 50 din Regulamentul Disciplinar al forului european, potrivit caruia „partile direct implicate si UEFA au dreptul la apel”.

Feyenoord Rotterdam era deja calificata in 16-imile de finala ale Cupei UEFA, faza a competitiei in care urma sa intalneasca echipa engleza Tottenham Hotspur, la 15 si 22 februarie. Forul european nu a anuntat, inca, ce echipa va juca in 16-imile C3 in locul formatiei olandeze.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.