Atomei este, de fapt, aCancescului

Atomei este, de fapt, aCancescului

0 162

Adrian Atomei este un consilier local PNL foarte vocal in Consiliul Local si la televiziunile Mix TV pe orice subiect legat de executivul Primariei Brasov. Trebuie ca seful sau de partid, Aristotel Cancescu, este tare mandru de prestatia lui de vorbete in contra la televizor si la sedinte, de vreme ce i-a dat o sinecura industriala. Asa cum a fost rasplatit cu un fotel comod si inutil la Carfil si Vasile Bran. Care s-ar stropsi si el la sedintele de CL, dac-ar gasi o cale prin care sa intre acolo mai mult decat in postura de cascator de gura de pe margine. N-a facut-o pana acum, dar partidul asteapta inca din partea lui sa-si merite postul de la Carfil.
Atomei, in schimb, a facut deja suficiente interpelari si a pus destule intrebari incuietoare municipalitatii cat sa se vada cadorisit cu postul de presedinte al CA de la Parcul Industrial Metrom. Chit ca pentru asta Cancescu l-a dat afara din birou si din partid pe Dumitru Romanescu, liberal cu state vechi in PNL Brasov. Care isi adauga numele pe lista liberalilor de care organizatia s-a debarasat pentru replica moale sau deloc la actiunile edilului Brasovului.
Recenta mazilire dela Metrom face din Romanescu al saselea exclus din PNL pentru lipsa de vlaga in contracararea primarului Scripcaru, dintre care trei contesta deciziile de excludere la Curtea de onoare si arbitraj. Este un pret asumat, probabil de conducerea partidului, care epureaza astfel organizatia de membrii neloiali, pentru a-i promova pem lupii tineri. Care, iata, ii devoreaza pe batrani cu functii cu tot.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.