Atentie la ROVINIETA

Atentie la ROVINIETA

0 49

Ministerul Transporturilor (MT) va suspenda, in perioada 21-31 iulie, aplicarea amenzilor in cazul soferilor depistati fara roviniete, ca urmare a introducerii unor noi modele, operatiune din cauza careia pot exista puncte de distributie fara stocuri de roviniete.
„Avand in vedere introducerea noilor modele de roviniete, precum si faptul ca rovinietele – ecuson si rovinietele matca – cupon nu pot fi eliberate simultan de punctele de lucru ale aceluiasi distribuitor din cauza aplicatiilor informatice diferite utilizate la eliberarea acestora, pot exista puncte de distributie care nu vor dispune de stocuri de roviniete. Din cauza acestor modificari (…), MT a luat decizia sa suspende aplicarea amenzilor contraventionale utilizatorilor depistati fara rovinieta valabila in perioada 21.07.2008 – 31.07.2008”, se arata intr-un comunicat al institutiei.
Firma Eltronis a inceput sa livreze Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), saptamana trecuta, prima transa de 200.000 de roviniete matca-cupon cu valabilitate de o zi, o saptamana si o luna, care vor fi distribuite catre toti furnizorii, mai putin Posta Romana. Pentru utilizatorii care doresc achitarea tarifului pentru o perioada de 12 luni, rovinietele – ecuson vor fi disponibile in continuare la oficiile postale pana la data la care vor fi repartizate si rovinietele matca-cupon cu valabilitate de un an.
Eltronis a semnat la 3 iulie un contract cadru cu CNADNR care vizeaza furnizarea de roviniete matca-cupon pentru o perioada de doi ani si contractul subsecvent pentru anul 2008. Valoarea estimativa a contractului este de 2,5 milioane de euro, fara TVA.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.