Atelierul de tango si milonga la Brasov

Atelierul de tango si milonga la Brasov

0 105

Brasov, Romania, 30 martie 2009 – Libertango si Tangotangent va invita sambata, 04 aprilie 2009 la „Atelierul de tango”, care se va desfasura la Brasov, la Libraria Okian – partener in organizarea acestui eveniment. Seara, toata lumea este invitata la petrecere (milonga) in elegantul restaurant ”La Sami” (zona Piata Sfatului)
“Atelierul de tango” derulat sub motto-ul “esential in tango argentinian” este un proiect initiat de Libertango si Tangotangent care consta in organizarea periodica a unor evenimente seminarii si workshopuri de tango, destinate dansatorilor si tuturor celor care doresc sa aprofundeze notiuni si principii esentiale din tangoul argentinian traditional si modern sub indrumarea instructorilor invitati de la cele doua scoli de dans.
A doua intalnire din cadrul proiectului “Atelierul de tango” va avea loc in 04 aprilie 2009 si are ca tema “La Milonga” – unde puteti invata si/sau re-descoperi cum sa dansati “milonga” – cel mai popular si mai indragit stil de dans din tango argentinian.

Ce se invata ?
… incepatori…
Seminarul ne invata sa ascultam muzica si sa sesizam accentele si ruperile de ritm specifice milongii, sa ne imbratisam partenerul si sa dansam din centrul de greutate, cum sa improvizam ritmic si sa dansam cu elementele de baza ale tangoului mersul – (caminar), ocho-ul si molinetele – pe muzica de milonga.

… intermediari…
Seminarul va va prezenta cum putem improviza cu structurile de baza cele mai des folosite cand dansam “milonga” – la baldosa, caminata, cunita, corrida, zig-zag con traspie, ocho cortado – precum si ce structuri sunt potrivite pe ce fraza muzicale.

Programul zilei
17.00 – 18.00 – Esential pentru a dansa Milonga
18.15 – 19.15 – Elemente de improvizatie in Milonga
21.30 – Milonga, la Restaurantul La Sami, str. Diaconul Coresi (colt cu Str. Postavarului)

Locatie seminarii
Libraria OKIAN, Str. Muresenilor nr. 1, Brasov (zona Piata Sfatului)

Instructorii “Atelierelor de Tango”
Acest seminar din cadrul “Atelierului de tango” va fi sustinut de Gilbert Iscu (instructor si fondator al scolii Tangotangent) si Mirela Muntean (instructor si fondator al scolii Libertango).
Dansul lui Gilbert si al Mirelei exprima cu acuratete forma clasica a tangoului asa cum este el dansat autentic in milongile din Buenos Aires. Ca si cuplu de dansatori si instructori ei promoveaza un dans simplu, social si functional, bazat pe o imbratisare eleganta.
Daca eleganta si expresivitatea sunt pentru dvs. atributele pe care le cautati in tango, va invitam sa participati la aceste ateliere de tango, si sa invatati ceea ce este esential in tangoul argentinian, in compania lui Gilbert Iscu si a Mirelei Muntean.

Mai multe detalii despre Libertango si Tangotangent aflati pe www.libertango.ro si www.milonga.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.