Atac la Sorin Rosca Stanescu

Atac la Sorin Rosca Stanescu

0 167

De fapt, nu asupra lui, a fizicului sau, ci asupra site-ul sau. Acesta a fost atacat de mai multe ori in ultimele zile, de cand cu dezvaluirile in afacerea familiei Basescu.
Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu sustine ca, in ultimele doua zile, impotriva site-ului sau au fost exercitate mai multe atacuri. Cei ce se pricep cat de cat la electronica si calculatoare stiu cum se face asta.
„Informez pe aceasta cale mass-media, clasa politica si societatea civila ca, in ultimele doua zile, impotriva site-ului meu www.sroscas.ro s-au exercitat un numar extrem de mare de atacuri”, sustine jurnalistul.
S.R.Stanescu mai spune ca au avut loc chiar si blocari ale site-ului, „altele decat cele generate de numarul mare de accesari”.
„Daca Administratia Prezidentiala a decis sa declanseze ample investigatii asupra unui presupus complot, solicit extinderea acestora si asupra celor care se ascund in spatele atacurilor impotriva site-ului care a declansat o serie de dezvaluiri incomode pentru familia prezidentiala”, mai spune Sorin Rosca Stanescu.
Oare incepe teroarea dictaturii? Ar fi pacat, pentru ca alti dictatori au fost mult superiori celui ce se vrea astazi atotputernicul bagat in seama, si aici ii amintesc pe Hitler si Stalin. Iar Ion Antonescu isi iubea tara, fiind, in felul lui si pentru acel moment, un mare patriot. Pana si hulitul Nicolae Ceausescu i-a fost superior unui matelot avid de putere, glorie si marire, dobandite insa numai prin frauda.
Zilele urmatoare ne vor arata daca dictatura va invinge sau nu democratia, asa cum este ea la noi, dar totusi democratie.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.