ASC Corona 2010 Brasov castiga in fata celor de la Ferencvaros

ASC Corona 2010 Brasov castiga in fata celor de la Ferencvaros

0 94

Echipa de hochei ASC Corona 2010 Brasov si-a intrat in ritmul normal cu care ne-a obisnuit, castigand fara nici un fel de probleme cu scorul de 7-1, in fata gruparii maghiare Ferencvaros Budapesta.

Se pare ca elevii pregatiti de tehnicianul Greg Lindqvist, au dorit sa il linisteasca pe antrenor, avand in vedere ca acesta a stat in tribune la aceasta partida. Lindqvist a fost suspendat in cadrul sedintei comisiei de disciplina a Ligii MOL, unde s-a hotarat ca antrenorul Coronei sa fie suspendat pentru urmatoarele doua jocuri din cauza conduitei nesportive de la meciul cu Nove Zamky.

„O decizie absolut bizara, efectiv nu inteleg. Am cerut time-out cand am primit golul patru si m-am intors catre jucatori sa le dau sfaturi, iar arbitrul a venit si ne-a penalizat cu doua minute pentru intarzierea jocului.

Dupa ce am protestat am primit pedeapsa de meci si m-am dus in tribuna, iar la finalul jocului am intrat din nou pe gheata sa le strang mana arbitrilor. Nu exista nicio reglementare de regulament care interzice unui jucator sau oficial sa intre pe gheata la finalul meciului, chiar daca a fost eliminat mai dvreme”, a spus Greg Lindqvist, citat de Radio Brasov.

Cristinel Stavaru

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.