ARTmania 2009 incearca sa mentina stacheta ridicata

ARTmania 2009 incearca sa mentina stacheta ridicata

0 146

Devenit deja o mare sarbatoare, festivalul ARTmania este asteptat cu multa nerabdare de catre amatorii de rock. Ajuns la cea de a patra editte, Festivalul Artmania 2009 va fi organizat in parteneriat cu Primaria Sibiu si Consiliul Local Sibiu, in perioada 17-19 iulie. Festivalul deschide seria concertelor cu norvegienii care formeaza trupa Tristania, in premiera pe scena rock din Romania. Prima trupa care va canta la festivalul ARTmania 2009 Sibiu va fi Opeth (Suedia).
Opeth canta metal progresiv din 1990. In cei 19 ani in care trupa a trecut prin multe schimbari si a produs noua albume. Tristania e o trupa de gothic rock care activeaza din 1996, timp in care au lansat, in diverse formule, cinci albume.
In ultimii trei ani, pe scena festivalului au urcat trupe precum HIM, Within Temptation, My Dying Bride, Anahtema sau Amorphis. Bilete vor costa 110 pentru o zi sau 180 de lei abonamentele si au fost puse in vanzare din 28 ianuarie, in reteaua Diverta, precum si online pe site-urile www.bilete.ro, www.blt.ro, www.ticketpoint si www.myticket.ro. In perioada 28 februare – 1 mai, biletele s abonamentele puse i vazare pot fi achizitonate la pretl de 90 de lei pe zi s 160 de lei pentru abonamente.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.