Armata României – MApN recrutează în această perioadă militari profesionişti!

Armata României – MApN recrutează în această perioadă militari profesionişti!

0 49

Ministerul Apărării Naţionale recrutează în această perioadă militari profesionişti pentru Armata României.
Sunt peste 1.000 de locuri disponibile, în 33 de judeţe şi în municipiul Bucureşti. Înscrierea se face până la 17 iunie, iar specialiştii spun că aceste posturi pot reprezenta primul pas într-o carieră militară. Salariile pot ajunge la 4.000 de lei.
Cei interesați de o carieră militară se pot înscrie la centrele militare de care aparțin cu domiciliul. Ei trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 45 de ani și să fie absolvit minimum 10 clase.
Candidații înscriși vor fi planificați pentru evaluarea psihologică și pregătirea fizică, iar ulterior pentru examinarea medicală.
Cei admiși vor urma o perioadă de instruire specifică de aproximativ cinci luni, iar la final vor semna un contract cu Ministerul Apărării Naționale.

Ața cum arătam mai sus salariul poate ajunge până la 4.000 de lei, în funcție de specializarea aleasă, a vechimii în muncă și a condițiilor specifice.
A deveni soldat gradat profesionist în Armata României poate reprezenta primul pas în cariera militară, spune șeful de Stat Major la Centrul Militar zonal București, maior Claudiu Panait: Soldaţii gradaţi profesionişti sunt o sursă de formare a subofițerilor în activitate prin absolvirea cursurilor învățământului postliceal militar cu durata de un an sau a cursului de formare a subofiţerilor în activitate.

Alte detalii despre acest subiect se pot obţine pe siteul recrutaremapn.ro

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.