Apelul de recrutare al guvernului secuiesc emigrant

Apelul de recrutare al guvernului secuiesc emigrant

0 466

Guvernul Republicii Secuieşti Ministerul de interne 1/2016 Bărbaţi secui! Din cauza faptului că în ultimii ani, România a urgentat şi a făcut mai agresivă strategia naţională de asimilare împotriva locuitorilor maghiari indigeni, iar în momentul de faţă îi persecută, prin pretexte ridicole, pe patrioţii secui care luptă deocamdată prin instrumente legale pentru Autodeterminarea Pământului Secuiesc.
Din cauza faptului că nimeni din partea Guvernului Ungar nu are curajul să se ocupe de cauza autodeterminării poporului secuiesc şi maghiar, văzând aceste lucruri, statul terorist român colonizator recurge la instrumente mârşave şi ilegitime.
Noi, membrii Guvernului Secuiesc emigrant – înfiinţat în luna noiembrie a anului 2015- am hotărât să înfiinţăm Armata Naţională Secuiască, al cărei scop primordial este eliberarea Pământului Secuiesc aflat sub ocupaţie română provizorie, iar în baza autodeterminării secuieşti, are ca scop apărarea Statului Secuiesc independent, ca viitoare provincie a Sfintei Coroane Maghiare.
Divizia Secuiască, cea care a înfruntat în anii 1918-1919 zeci de supravieţuitori români, a apărat Patria Maghiară în faţa prădătorilor români nemernici! Niciodată nu a pierdut o luptă!monument siculeni 1
Bărbaţi secui! Trăim vremuri istorice! Poporul laş nu are patrie! Înscrie i-vă în Armata Naţională Secuiască!
Organizarea şi perfecţionarea armatei se petrec pe teritoriul actual al Ungariei ciuntite.
Înscrieri: e-mail: szekelynemzetihadsereggmail.com Nyiregyhaza / 1 ianuarie 2016-01-12
In numele Guvernului Secuiesc emigrant: Incze Gyula, ministru al apărării.

Nota redacţiei Szekely Ido :
– Atâta timp cât statul român îşi ignoră propriile-i legi şi arestează doi tineri secui – numiţi nevinovaţi pe bună dreptate – din cauza unor păcate fabricate, nu poate fi zadarnic nimic din ceea ce urmăreşte trecerea puterii române la sentimente mai bune;
– Considerăm că mai eficientă este aplicarea la maxim şi introducerea arsenalului nesupunerii civice, dar poate că greşim;
– Noi considerăm că drumul care trebuie urmat nu este cel al luptei armate, însă nu suntem posesorii exclusivi ai adevărului!
– Considerăm că acest lucru trebuie analizat pentru ca nu cumva să servească drept alibi pentru statul român terorist, pentru aplicarea unui tratament mai dur faţă de secui, mai ales în situaţia în care guvernul ungar nu se implică în cazul celor doi tineri arestaţi fără vină!
– Cert este că suntem de părere că importantă este asigurarea sprijinului din partea avocaţilor, deoarece are loc un proces-simulacru şi ştim din ce cauză se întâmplă acest lucru, ştim şi că este doar începutul!
In opinia noastră, cei care trăiesc şi care dispun de cunoştinţe juridice necesare, să organizeze echipa de consilieri care să vină în ajutorul celor arestaţi, a familiilor acestora.
Sursa: Szekely Ido nr. 2 din 09.01.2016TRUPA DEFILARE

Statul Ungar nu are curajul să se ocupe de cauza autodeterminării poporului secuiesc şi maghiar, iar văzând aceste lucruri, statul terorist român colonizator recurge la instrumente mârşave şi ilegitime.
Facem apel ferm la Guvernul Ungariei să-şi îndeplinească obligaţiile de putere protectoare, incluse în Constituţie, şi să îi apere pe confraţii maghiari care trăiesc în partea transilvăneană de ţară, aflată provizoriu sub ocupaţie română:
– să renunţe de îndată la tratatul de bază ungaro-român semnat de criminalul în masă Horn Gyula;
– să someze România într-o notă fermă cu privire la încetarea imediată a tratamentului duşmănos, umilitor şi privativ de drepturi, aplicat locuitorilor maghiari care trăiesc pe teritoriul transilvănean;
– să someze România ca în decurs de două săptămâni să înceapă negocieri strategice la nivel statal cu Ungaria, în vederea examinării tratatului de pace de la Paris, din anul 1947.
Trăim vremuri istorice! Concetăţenii noştri secui aşteaptă cu un nod în gât adoptarea unei poziţii de către Ungaria, Patria Ungară, ale cărei graniţe au fost apărate timp de o mie de ani. Soluţionarea acestei situaţii meninţătoare din punct de vedere al strategiei naţionale nu poate fi amânată. Nyiregyhaza; 1 ianuarie 2016
In numele Guvernului Secuiesc emigrant: Kovacs Zoltan Preşedintele şi premierul însărcinat al republicii Pământul Secuiesc.
Sursa: Szekely Ido nr. 2 din 09.01.2016

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.