APEL UMANITAR

APEL UMANITAR

0 263

Fundatia Transilvania
Loc. Tecuci, str. Gh. Petrascu, nr. 70, Cod. 805300, jud. Galati, Romania
Registru de Stat nr. 509/98, Cod Unic de Inregistrare 10503093

Stimata Doamna/Domnule,
???
Ma numesc Ganea Mihai, sunt medic si presedinte al Fundatiei umanitare Transilvania si al Clinicii cu acelasi nume, ambele din domeniu social-medical-umanitar. Sunt printre putinii medici din Romania, care au construit o clinica si care functioneaza pe langa fundatia infiintata tot de mine dupa revolutia din decembrie 1989.?
Atat fundatia, cat si clinica, desfasoara activitate in folosul copiilor, adolescentilor, adultilor si batranilor parasiti, lipsiti in totalitate de mijloace materiale si financiare, fara un adapost, multi dintre acestia fiind si bolnavi, unii chiar cu afectiuni incurabile. In aceasta perioada trecem prin dificultati majore de ordin financiar si avem nevoie de ajutor. Apelam la bunavointa dvs. sa ne sprijiniti direct sau indirect pentru obtinerea de sponsorizari si donatii pentru intretinerea, educarea si tratarea copiilor, adolescentilor, adultilor si batranilor abandonati si bolnavi.
?? Precizez ca ONG-urile se finanteaza din sponsorizari si donatii oferite de persoane fizice si juridice, de oameni generosi cu credinta in Dumnezeu, care stiu ce inseamna suferinta semenilor. Fundatiile nu au voie potrivit legii sa faca afaceri din care sa se finanteze. Apelez la dvs.? cu incredere, iar daca nu aveti posibilitati financiare va rog sa-mi recomandati sau sa ma puneti in contact cu cei cu putere financiara, mari bogatasi din tara, dar si din lumea larga. Nu am adresele acestora si doresc sa intru in contact cu acestia, pentru a le prezenta apelul umanitar, obiectivele si coordonatele fundatiei.
?? Va rog tare mult ajutati-ma, in functie de cum va dicteaza constiinta, fie ca ajutorul dvs. va fi direct sau indirect va multumesc din tot sufletul. Am investit tot ce am avut pentru aceasta fundatie, clinica si semenii in suferinta. Dupa revolutie mam dedicat permanent activitatii umanitare in folosul persoanelor in nevoi si bolnavi, iar acum am mari probleme financiare si am nevoie de ajutorul dvs. pentru sustinerea activitatii fundatiei si a clinicii, a nevoiasilor. Va multumesc.!
? Cu sinceritate,
? Dr. Ganea Mihai
? www.transilvaniafoundation.uv.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.