„Apartheidul sanitar începe să se înfiripe.”

„Apartheidul sanitar începe să se înfiripe.”

0 40
Healthcare cure concept with a hand in blue medical gloves holding Coronavirus, Covid 19 virus, vaccine vial

Îmi scrie cineva în privat că la o facultate de medicină studenții sunt deja obligați să dețină certificat de vaxxinare sau test covid negativ (care test? ăla despre care Arafat spune că dă erori și de aia cifrele pandemice nu mai sunt exacte? sau ăla despre care OMS spune că nu e chiar fidel, mai ales dacă se aplică 35-40 de rotații, așa cum îi hora pe la noi?).
Am fost sunat de la facultate ca să mă întrebe dacă mă vaxxinez. Am zis că nu, evident. Mi s-a cerut să trimit un mail în care să declar răspicat asta. Am întrebat de ce nu este acceptat refuzul telefonic sau refuzul tacit? Răspuns – așa a zis conducerea.
Dacă e ordin, cu plăcere. Am scris mail-ul, cam cu această formulă – “declar că nu mă voi vaccina niciodată voluntar mai devreme de 2 ani de la data punerii pe piață a produsului”.
Mai adaug aici că nu voi face injecția decît cu prescripție medicală, după 14 zile de la data la care mi se va prezenta în cuvinte pe înțelesul unui copil de 5 ani indicațiile și beneficiile terapeutice, precum și efectele adverse, și după ce medicul plus spitalul își vor fi asumat în scris răspunderea pentru eventualele nenorociri cauzate de vaccin.
Hai să vedem acum dacă mai putem pătrunde în amfiteatre, săli de seminarii sau bibliotecă. Că, dacă nu, povestea cu non-obligativitatea vaxxinului este încă o minciună propagandistă a autorităților pandemice, ceva ce pregătește deplina instalare a totalitarismului și a apartheidului sanitar.

Gheorghe Piperea

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.