Anuarul Elitelor – ii include pe cei mai buni elevi si studenti...

Anuarul Elitelor – ii include pe cei mai buni elevi si studenti din Brasov

0 70

Cei mai buni elevi si cei mai buni studenti din Brasov vor fi acum recunoscuti la nivel local si nu numai datorita faptului ca sunt oameni care isi dau seama ca performantele trebuie „recunoscute”.
In acest scop, in orasul nostru s-a creat pentru prima data o brosura care ii va nominaliza pe elevii si studentii care au obtinut performante deosebite la invatatura in anul respectiv.
Brosura, care contine numele celor mai buni 45 de elevi si studenti din municipiul Brasov, a fost lansata la sala Europa a Hotelului Aro Palace.
„Cei 45 de elevi si studenti au fost selectati in functie de mediile din ultimii patru sau trei ani de studiu. Cu ocazia lansarii borsurii, tinerii vor primi si cate o diploma, care reprezinta o recunoastere a eforturile depuse de ei, alaturi de profesori si parinti.
Este o premiera la Brasov, sa-i adunam in acest document si sa recunoastem meritul lor, al parintilor lor si al dascalilor lor. Pe un fundament neprielnic, in acest an de criza, noi ne dorim sa atragem atentia ca exista elevi si studenti foarte buni in municipiul Brasov, care merita sa ramana aici si care pot sa-si aduca aportul la dezvoltarea orasului. Chiar daca o parte dintre cei nominalizati nu vor fi prezenti la festivitate, deoarece studiaza deja in alte tari sau orase, cu totii vor fi inclusi in acest anuar, pe care dorim sa-l realizam si in anii care urmeaza”, a spus viceprimarul Brasovului, Miklos Gantz, citat de www.bzb.ro.
Anuarul a fost tiparit in 1.000 de exemplare si va fi distribuit si in scolile si facultatile din care provin acesti tineri.
„Si actiunea noastra nu inseamna doar editarea acestui anuar. Cel mai bun absolvent de liceu si cel mai bun absolvent de facultate vor primi fiecare o bursa care va asigura toate cheltuielile necesare pentru continuarea studiilor la facultate si respectiv la masterat, la institutia aleasa de beneficiar”, a conchis Miklos Gantz.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.