Antonio Concecao este noul antrenor de la FC Brasov

Antonio Concecao este noul antrenor de la FC Brasov

0 112

FC Brasov are de sambata un nou antrenor, in persoana portughezului Antonio Concecao, cel care a pregatit si pe CFR Cluj. Portughezul Antonio Conceicao da Silva Oliveira a declarat sambata, la numirea oficiala in functia de antrenor al echipei FC Brasov, ca va munci enorm pentru ca formatia sa sa obtina o clasare cat mai buna la finalul Ligii 1, dar si sa ajunga sa joace finala Cupei Romaniei.

„Sunt bucuros ca am ajuns la o intelegere cu oamenii de la FC Brasov. Un lucru este clar, avem aceeasi idee asupra muncii la o echipa. Avem planuri si dorinte comune si cu siguranta voi munci enorm pentru ca FC Brasov sa isi indeplineasca obiectivele. Promit ca voi face tot ce tine de mine pentru ca aceasta echipa sa creasca din toate punctele de vedere. Patronul Ioan Neculaie imi pare a fi un om hotarat cu care se poate colabora foarte bine. Cum am mai spus, avem multe idei comune, ceea ce este extraordinar”, a declarat Conceicao in cadrul unei conferinþe de presa.
Antonio Conceicao va colabora in continuare cu Daniel Isaila, in calitate de antrenor secund. „Ma voi sfatui mereu cu Daniel Isaila, pentru ca el cunoaste foarte bine aceasta echipa si stie ce a fost aici si care este potentialul jucatorilor. Ne vom consulta si vom vedea ce jucatori mai trebuie adusi la echipa, iar la final, dupa pregatire cand vom trage linie, sunt convins ca putem porni pregatiti in campionat. Avem mult de munca dar stiu ca vor veni si bucuriile. Am mare incredere îin acest lucru”, a mai spus portughezul.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.