Antonescu din nou despre prezidentiale

Antonescu din nou despre prezidentiale

0 56

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, intr-o emisiune televizata acum cateva seri, ca i-a avertizat pe oamenii lui Mircea Geoana, inainte de dezbaterea publica dinaintea turului al doilea al alegerilor prezidentiale, ca Traian Basescu este un adversar de temut, cu multe calitati politicea.
Tot Antonescu a mai spus ca fata de alegerile precedente, anul acesta Traian Basescu a castigat datorita partidului care l-a sustinut, dar si cu marele sprijin al SRI, SIE, STS, al Parchetului general si DNA.
„Am remarcat numeroasele calitati politice ale lui Traian Basescu. Inainte de dezbatere (dintre Traian Basescu si Mircea Geoana, inaintea turului al doilea al alegerilor prezidentiale, n.a.) am schimbat doua-trei vorbe cu oameni din apropierea lui Mircea Geoana si am atras atentia asupra unor lucruri care nu tin de episodul Vantu, ci de precizia cu care Traian Basescu stapaneste niste date economice, nu doar le discuta intr-o emisiune, despre capacitatea lui de a corela acele date si de a le formula inteligent, eficient”, a afirmat Antonescu.
Presedintele liberal a mai precizat ca, fata de alegerile de acum cinci ani, „la aceste alegeri, Traian Basescu a fost un candidat destul de sters, chiar slab”.
„De data asta, masina l-a scos pe Traian Basescu presedinte, nu Traian Basescu a tras dupa sine partidul”, considera Antonescu.
Liderul liberal a mai acuzat faptul ca „in spatele lui Traian Basescu a stat SRI, SIE, STS, Parchetul general, DNA”. Antonescu nu a iertat nici PD-L, acuzand ca „a preluat toata puterea in Romania intr-o luna si jumatate, prefecturi, primarii, prin presiune si santaj”.
„Mircea Geoana a avut sanse foarte mari sa castige”, a mai spus Antonescu, care i-a transmis sefului statului ca rezultatul alegerilor in Romania ar trebui sa-i dea de gandit in urmatorii ani.
„Pentru prima data, un conducator ales democratic de romani a pierdut alegerile la romanii de sub administratia sa. In Romania, cu votul romanilor din Romania, Mircea Geoana a castigat alegerile la diferenþa de 10.000 de voturi”, a mai spus Antonescu.

Si daca Antonescu isi pastreaza inca dreapta coloana vertebrala, mentinandu-se pe o pozitie corespunzand realitatii, se pare ca partidul condos de el se va subtia din nou. Parca-l vad pe mos Motocicleta-Tariceanu luand in sa si in atas inca cativa asemenea lui si, dupa o baie in lacul portocaliu, ajungand la anexa L din PD-L.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.