Anglia, fără gol primit în grupă, se califică fără probleme în optimi

Anglia, fără gol primit în grupă, se califică fără probleme în optimi

0 30

Nu au fost surprize marți seara, în Grupa D a Campionatului European de fotbal. Anglia, care pare puternică la această ediție, a câștigat meciul cu Cehia, la limită : 1-0. Unicul gol a fost înscris de Sterling, în minutul 12. Chiar dacă a avut câteva ocazii, Cehia nu a realizat mai mult, grație unei defensive bine organizată a echipei Angliei, care, la fel ca Italia, nu are gol primit în faza grupelor. Astfel, Anglia se califică fără gol primit, dar cu doar două goluri marcate, din tot atîtea victorii, în optimile de finală. Într-o altă partidă, Croația a învins la două goluri diferență Scoția, scor 3-1 și a făcut pasul spre faza optimilor, în timp ce Scoția este eliminată. Anglia are 7 puncte, Croația și Cehia, câte 4 puncte, ultima fiind și ea aproape de calificare, de pe locul III.

Miercuri sunt programate 4 meciuri, în grupele E și F. Cea mai atractivă partidă se anunță Franța – Germania, în Grupa F, decisivă pentru ierarhia la vârf a grupei, meci care va începe la ora 22.00. Egalul ar avantaja Franța, dar Portugalia vrea mai sus decât locul 3, în cea mai disputată grupă a turneului final european. În celălalt meci din Grupa F, Germania înfruntă ambițioasa echipă a Ungariei, care, recent, a ținut cu brio piept șarjelor Franței.

În Grupa E, programul partidelor este următorul : Slovacia – Spania și Suedia – Polonia. În această grupă, toate cele 4 echipe au șanse de calificare în optimi, așa încât anticipăm două partide echilibrate, tensionate, ambele urmând să înceapă la ora 19,00.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.