Anghel Iordanescu: Steaua joaca mai prost decat Foresta Falticeni

Anghel Iordanescu: Steaua joaca mai prost decat Foresta Falticeni

0 78

Anghel Iordanescu fostul mare antrenor al Stelei, a criticat in termeni duri jocul practicat de echipa lui Ilie Dumitrescu in meciul cu Unirea Urziceni.
„Fotbalul are niste reguli nescrise si daca nu le cunosti, mai primesti si o lovitura ca asta. Nu se astepta nimeni la asa ceva, m-am dus cu familionul ca sa vad numai echipa Stelei. Multi jucatori de la Steaua, si nu numai jucatori, se gandeau ca cu noile transferuri nu aveau probleme cu Unirea. Ei credeau ca in curand vor avea jocul Barcelonei, dar ei nu au jucat nici cum o facea Foresta Falticeni.
Daca Steaua juca jumatate din ceea ce a jucat la Vaslui, nu avea probleme. Principalii vinovati sunt jucatorii. Si Ilie Dumitrescu are vina lui, dar intr-un joc cu Unirea, care la un moment dat nu stiu daca avea 11 jucatori… intr-un joc in care aveau in teren doar 4 jucatori titulari, 3 rezerve si daca nu ma insel 4 jucatori noi, nu era firesc ca Steaua sa nu castige. Chiar si fara un antrenor pe banca, orgoliul jucatorilor, faptul ca au venit si joaca la o echipa mare, era firesc sa castige”, a spus Anghel Iordanescu.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.