Angajari la fabrica Eldon din Prejmer

Angajari la fabrica Eldon din Prejmer

0 352

Fabrica Eldon din Prejmer, judetul Brasov, este producatoare de cutii si dulapuri industriale. Compania doreste sa continue angajarile pana la sfarsitul acestui an, intrucat intentioneaza extinderea ei in Romania.
„Angajarile vor continua, intrucat Eldon Romania se va dezvolta ca urmare a cresterii cererii de produse destinate sectorului industrial, confirmata in special pe pietele externe”, sustine Mihai Babes, sales& marketing manager in cadrul Eldon Romania.
Fabrica Eldon de la Brasov a fost construita in perioada 2006- 2007 in parcul industrial Prejmer, iar cifra de afaceri a companiei a crescut de zece ori in numai doi ani. Astfel, daca in 2007 afacerile Eldon in Romania au fost de 1,2 milioane de euro, in 2009 cifra de afaceri a ajuns la 11,5 milioane de euro.
Principalele motive pentru care grupul a ales extinderea in Romania au fost forta de munca bine calificata, facilitatea oferita de amplasarea intr-un parc industrial, dar si intrarea Romaniei in Uniunea Europeana.
„Faptul ca Romania este membra a UE, dar si pozitionarea excelenta pentru activitati de export au fost motive pentru care Eldon a ales Romania, intrucat fabrica aprovizioneaza prin traditie piata europeana”, mai spune Babes.
Dintre companiile- client ale Eldon la nivel european sunt Honeywell, Nokia, Kraft, Nestlé, Alcatel – Lucent, Pepsico sau Siemens, iar tarile in care se exporta cele mai multe produse fabricate in Romania sunt cele din vestul Europei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.