Andrei Pleșu anunță în Dilema Veche că se retrage temporar din viața...

Andrei Pleșu anunță în Dilema Veche că se retrage temporar din viața publică

1 90

”Normal este ca, atunci cînd simți că nu mai aparții timpului tău, să faci un pas înapoi. Profit, așadar, de ocazie, pentru a renunța – cel puțin deocamdată – la orice prestație publică (articole, interviuri, conferințe, colocvii etc.).

Păstrez doar rubrica de la Dilema veche, din loialitate față de un proiect la care am pus umărul. Decizia mea e un minim semn de consecvență, pentru care apelez la înțelegerea cititorilor mei, cîți vor mai fi fiind…”, a anunțat Andrei Pleșu în articolul său ”Cercetare academică, jurnalism, corectitudine politică” din Dilema Veche.
Deși Andrei Pleșu nu aduce mai multe explicații pentru hotărârea luată, un lucru este sigur, o perioadă vrea să intre în „uitare”. Gestul poate fi intreptat ca un semn de protest față de gestul GDS de a premia un torționar al regimului comunist.

Horia D.R.

COMENTARII

  1. PLESU si TIGANII din care face parte sunt DESCENDENTII tribului israelit SIMEON conform istoricului JIDAN, Shmuel Avukia, si impreuna cu JIDANII sant niste TALHARI BORATI acre fura si omoara

    Plesu este un TIGAN BORAT dintr-o familie de SPOIT TINGIRI care este agent al serviciilor fasciste si care este TRAFICANT de DROGURI ca si baiatul lui. TIGANII impreuna cu JIDANII din care trag, comform istoricilor JIDANI, sant niste TALHARI inascuti si trebuie sa fie exterminati

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.