Andrei Kadas s-a retras din PNL

Andrei Kadas s-a retras din PNL

1 219

Consilierul judeţean Andrei Kadas decis să se suspende din PNL după scandalul legat de percheziţia din locuinţa fostei sale soţii. Anunţul a fost făcut  de Kadas, printr-o scrisoare deschisă, pe care a postat-o pe pagina personală de Facebook.

Am luat această decizie grea pentru a nu afecta imaginea formaţiunii politice din care cu mândrie şi respect am făcut parte, condusă la Braşov de un lider care merită toată consideraţia: Adrian-Ioan Veştea! Am luat această decizie grea pentru a nu afecta imaginea formaţiunii politice din care cu mândrie şi respect am făcut parte, condusă la nivel naţional de un braşovean, un lider care merită toată consideraţia: Ludovic Orban! Colegii mei liberali nu au fost, nu sunt şi nu vor fi implicaţi în niciunul dintre demersurile mele, pe care mi le asum personal şi le susţin, pentru că nu am fost niciodată condamnat şi nu am cauze penale pe rolul vreunei instanţe, în condiţiile în care trăim într-o ţară în care sunt respectate prevederile Constituţiei”, a scris Andrei Kadas. Totuşi, el a spus că „rămân alături de PNL şi de colegii mei liberali, dar nu pot rămâne nepăsător faţă de campania agresivă declanşată de adversari la adresa partidului nostru. Hotărârea mea nu este legată de satisfacerea intereselor personale sau ale apropiaţilor: copii, fosta soţie, rude prin alianţă”.

Totodată, Kadas a ţinut să „dezaprobe vehement” ideea vehiculată în ultimele zile, aceea de victimizare prin intermediul celor doi copii ai lui, unul de 10 şi, iar celălalt de 12 ani

El a mai scris şi despre percheziţia din casa fostei sale soţii, evitând răbufnirile de supărare pe un ton agresiv ca în mesajul adresat Poliţiei, ci încercând să atingă sensibilitatea cititorului: „Cer tuturor părinţilor aflaţi la distanţă de copiii lor, din motive obiective, să-şi imagineze o descindere a poliţiştilor… Vreau să cred că, de acum, factorii abilitaţi vor face documentare cu cea mai mare responsabilitate în vederea emiterii oricărui mandat de percheziţie, pe care îl vor duce la îndeplinire conform procedurilor legale. Cum? În baza interesului primordial al copiilor, viitorul acestei ţări. Am încredere în justiţia română, cu protejarea interesului superior al minorilor în proporţie de 100%”.

I.Rinder

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.