Andreea Bocelli si Minunea lui Dumnezeu !!

Andreea Bocelli si Minunea lui Dumnezeu !!

0 100

Era la un meci de fotbal cȃnd, ȋn urma unei lovituri la cap, și-a pierdut total și irecuperabil vederea, din cauza unei hemoragii la creier.Avea atunci 12 ani ! Născut cu talent muzical ieșit din comun, micul Andrea a continuat să ia lecţii de canto, de pian, flaut și saxofon.Mai târziu,viitorul Mare tenor Andreea Bocelli a studiat și Dreptul, fiind recunoscut ca avocat de excepţie ȋn Pisa, scrie revista Avantaje.

Dumnezeu i-a dat insa o voce unică și un talent muzical de excepție. I-a dat și destin desprins parcă din cărți. Și despre tenorul italian de pop-operă și cȃntăreţul de operă Andrea Bocelli cu siguranță s-ar putea scrie un roman de succes.De cand a venit pe lume, deși medicii îi recomandaseră mamei sale avortul pentru că urma să nască un copil cu dizabilităţi. Ȋnsă, tȃnăra mamă  atunci a ales, ȋntr-un act de curaj, să dea viaţă copilului.Andrea..

 Acesta s-a născut cu glaucom congenital, o boală rară care afectează nervul optic. Celulele nervului mor, iar vederea se poate pierde parţial sau total. Ȋn cazul lui, boala a avansat mult prea rapid…..Născut cu talent muzical ieșit din comun, micul Andrea a continuat să ia lecţii de canto, de pian, flaut .. Mai târziu, Bocelli a studiat și Dreptul, fiind recunoscut ca avocat de excepţie ȋn Pisa, scrie revista Avantaje.

Ȋn anul 1992, Andrea a fost remarcat la audiţiile pentru tenori unde a fost ales să interpreteze banda demo a piesei Miserere’ a lui Pavarotti. La auzul vocii, Pavarotti a fost impresionat. A obţinut un succes spectaculos, mai ales dupa ȋnregistrara pieseiMiserere’ ȋmpreună cu Zucchero. Cȃnd Zucchero și-a ȋnceput turneul European, l-a invitat pe Andrea Bocelli să interpreteze acest cȃntec.A fost un succes urias!!  Apoi Bocelli a trecut la catolicisim după ce a citit cărţile lui Tolstoi. Pentru că, spune el, viaţa e o experienţă ȋncărcată de semnificaţie.Si ascensiunea lui a fost fara egal !

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.